1

Jakieś dwa tygodnie temu pacjent mi się zamulił, strzeliłem restart i zwiecha na logo orange. Przetrzepałem cały internet i nie umiem sobie z tym dziadem poradzić. Sterowniki niby mają się zainstalować z samego telefonu i tak się dzieje po podłączeniu tela niby wykrywa nowe urządzenie, niby instaluje sterownik a potem stwierdza że urządzenie nie działa, sterownik jest ble itd. Instalowałem tysiące podobnych sterów (dziwne że windows jeszcze działa) na trzech kompach. Próbowałem na tysiące sposobów.

Podsumowując - MAM TEJ k**** DOSYĆ!!!

Ktoś flashował nieurachamialnego LG?!

Moje nerwy są na wyczerpaniu!!!

2

Ja acz S5  .... i po flashu udanym - uruchamiam się i wisi na logo "szajsung" ..... tak ze 10 minut potem ruszył.  Widać tak długo pierwszy raz bootuje się android.

3

Problem w tym że tel się wysypał, raz został nawet na noc pod ładowarką i nie ruszył, wisiał na logo orange, i chociażbym nie wiem co robił to żaden PC czy to z WIN7 czy XP SP3 ni cholery go nie chce wykryć, Linux Mint go wykrywa ale nie potrafi zamontować :(

4

W serwisach ca.50pln biorą za wgranie romu

5

Dzisiaj rano udało mi się zainstalować drivery, wyglądało to mniej więcej tak, podłącz telefon w download mode (coś tam zainstalował), dmuchnij w panele podłogowe, zainstaluj drivery ze strony producenta, potem stań na prawej ręce i lewej nodze i podłącz telefon w trybie recovery, no i wszystko zainstalowane, odpalam program do flashowanie, wszystko cacy, sprawdza co za telefon, sprawdza co na nim jest i w momencie kiedy ma się rozpocząć flashowanie Windows z dumą mnie informuje że "program przestał działać", a to k**** nowość, wujek google i heja, było robione wszystko, czyszczenie/modyfikacja rejestruje, usuwanie/instalowanie/przeinstalowywanie NET Framegówna i VC++ i wielu innych gówien, wg co naczytałem się windows poprostu taki wspaniały jest że na jednym kompie coś działa a na drugim identycznym nie i ch**, nic tylko w łeb sobie pier....., kiedy producenci oprogramowania wreszcie zrozumieją żeby robić swoje apki na system operacyjny czyli linuxa a nie na te gówno systemopodobne które się tylko wieszać potrafi i nazywa się winZGROZA!!