1

Jak w temacie, dla chętnych, sobota, od około 18-tej, adres jak zwykle - Dickensa/Grójeckiej.  Będzie Miker, będę ja, innych chętnych zapraszamy.

Sikor umarł...

2

Szkoda, ze nie w piatek. Z sobota moze byc roznie. Przy dobrych wiatrach moze uda sie dotrzec. W piatek by bylo na 120%

3

Dasz radę ;) 3 piwa i do domu ;D

Sikor umarł...

4

Spróbuję dotrzeć, choć szanse oceniam na 30%.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

5

Dzięki za przybycie: Mikerowi i Sylwii, Lotharkowi z dziewczyną (był na chwilę, ale był) oraz Maziemu.
P.S.
Deko przesadziłem, szkoda, że chłopaki z władzy przerwali bibkę (choć w sumie i tak już przysypiałem...). W niedzielę przejeżdzałem koło Ramy i wyglądało, że wszystko o.k. (ludzie w środku - ale może jeszcze kończyli akcję?). Dziś widziałem opuszczone rolety w namiocie - więc może być kicha. W tygodniu sprawdzę - nie chce mi się szukać nowego pubu na sztaby...

Sikor umarł...

6

Sikor napisał/a:

Deko przesadziłem

Ojtam przesadzilem, nie dali, Ci, z Twojej szklanki i Cie popsuli :)
Co do kominiarzy to wpadli tam w konkretnej sprawie. Jezeli bylo pozwolenie na automaty to luzik, gorzej jak nie bylo...

7

Ooo, opowiedzcie coś więcej - widzę, że gruba impreza miała miejsce :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

8

mazi napisał/a:

Ojtam przesadzilem, nie dali, Ci, z Twojej szklanki i Cie popsuli :)

To też, ale bardziej potygodniowe zmęczenie materiału... Choć w sumie prawie 3,5 piwa wyszło...
@dely: pytaj Mikera, pewnie będziesz się zaraz z nim widział ;)

Sikor umarł...

9

Sikor, co żeś nabroił na sztabie? Mi Rama nie po drodze, więc chociaż historii z niej posłucham :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

10

I co z ta Rama, zamknieta czy otwarta?

11

Otwarta. Za tydzień trza by stuff od Mikera odebrać ;P

Sikor umarł...

12

Przydaloby sie :)

13

Jakby powiedział ślepy koń - "Nie widzę przeszkód".

Będziemy, z Laurą. :)

I Ty zostaniesz big endianem...