Witam,
Jak w temacie, kupię obudowę do stacji 1050 - potrzebuję górną część. Czy miałby ktoś z was coś takiego???
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię obudowę do stacji 1050
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Jak w temacie, kupię obudowę do stacji 1050 - potrzebuję górną część. Czy miałby ktoś z was coś takiego???
Pozdrawiam.
....się (nieładnie) podepnę. Szukam panelu przedniego.
Odnawiam temat, cały czas poszukuje obudowy do stacji 1050, na pewno ktoś z was ma z kitraną jakąś niesprawną stację z dobrą obudową... :)
Samą obudowę to jeszcze może ktoś ma ale czy chce sprzedać to inna bajka.
Jedną taką mam i planowałem tam wsadzić PC lub Stację 5,25" i podłączyć pod Karinke. Już nawet rozpocząłem projektowanie uchwytów do wydruku itp.
Jako że nie zależy mi na sprzedaży to musiałaby być naprawdę dobra oferta abym to sprzedał.
Pawel, wysłałem Ci wiadomość na PW.
Nie wiem, czy temat nadal aktualny, ale jest obudowa na allegro:
http://allegro.pl/obudowa-stacji-dyskie … 39829.html
(nie, to nie moja aukcja)
....się (nieładnie) podepnę. Szukam panelu przedniego.
Ja LICYTUJĘ, mogę się podzielić - szukam tylko frontu.
Licytujesz powiadasz? To może się podepnę pod tę aukcję. Mi nie potrzebna, ale mogę posadzić tam pomidory albo coś :)
No to mam nadzieję, że nie namieszałem.
Przy okazji, mały rebusik w załączniku. :)
Koniec świata. Snajperzy polecieli na ponad 6000 groSzy
Chyba zacznę sprzedawać mogę Atarynki klawisz po klawiszu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Kupię obudowę do stacji 1050
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 59 zapytań