@qbahusak: spoko. jak znajde zasilacz to Ci dosle. podobnie jak wspominane na party mazaki. gdzies sa... :)
@stryker: spoko, gites. mam nadzieje, ze go chociaż trochę z kurzu przetarles bo wygladal nieciekawie
@pozostali:
- Ci, którzy się zgłosili a nie wzięli - kicha panowie. nie chciałem się wracac ze sprzętem a tak wlasnie było.
- Ci, którzy kontaktowali się ze mna w inne sposoby niż w tym watku, na mejla albo telefonicznie - sorry, nie korzystam w zasadzie z innych srodkow 'lacznosci' - jeśli się nie odzywałem, trzeba było mnie lapac na party
- Ci, którzy cos chcieli a nie dali rady przybyc na party ani zorganizować sobie 'dowozki' - możemy pogadać o wysylkach
- Ci, którzy mieli mi przelac kase na konto proszę się zglosic na mejla az-est@ pigfa. n3t
@wszyscy_na_party!
bardzo fajnie było zobaczyć się z Wami, w wielu przypadkach nie widzieliśmy się od wielu (zbyt wielu) lat, nie dalem rady pogadać ze wszystkimi z którymi chciałem (z roznych powodow, nie Stryker? :) ale i tak było super. dzięki z spotkanie i sorry ze się tak po angielsku ulotniłem :)
@grey: co zlego to nie ja :) BYLO SUPER! aha - znalazles w końcu moja podkoszulke? :)
EDIT: Dla osob, które 'przygarnely' SGI - polecam strone http://www.nekochan.net/ - sporo softu (nie wiem jak teraz ale kiedyś były oficjalne obrazy instalek Irixa 6.5.xx) w tym fajoski freeware.