@laborant: Pilnuj, cena jeszcze niezła. :)
@pilat23: To już raczej kolejny trup. Swoją drogą ciekawe, ilu jeszcze użyszkodników zrobiło ten "błąd"...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ciekawostki na aukcjach
Strony Poprzednia 1 … 189 190 191 192 193 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@laborant: Pilnuj, cena jeszcze niezła. :)
@pilat23: To już raczej kolejny trup. Swoją drogą ciekawe, ilu jeszcze użyszkodników zrobiło ten "błąd"...
Jaguar 35euro niestety bez okablowania i padów, stan nienzany
http://allegro.pl/atarix-1-97-slowackie … 97281.html
Czasopismo dla atarowców, taaa... W jakim dziale to leżało w kiosku? Ciekawe o czym te akty... tfu... arty...
Wydawała go grupa Satantronic. Mam jeden z numerów; na okładce jest tam grafika autorstwa Toshiki Yui, który słynie z dość odważnych mang.
Zgadza się, tego nie było w kioskach i wydawali to chłopaki ze Słowacji - Satantronic. Miałem tego ze 2-3 numery, ale komuś oddałem.
na okładce jest tam grafika autorstwa Toshiki Yui
Chyba nie masz na mysli tej zalinkowanej? Bo tam to jest calkiem apetyczny skan jednej z lasek z BH90210 :)
Mam na myśli nr 1/2000. :) Zresztą wszystkie - prócz 1/97 - mają na okładce grafikę Toshiki Yui.
LDW Super 2000 z TOMSem Turbo:
Falcon na Allegro http://allegro.pl/atari-falcon-030-pami … 05696.html
Zadaje sobie pytanie, czemu te FALCONY takie drogie - kurde!!!!! :):)
Dostajesz w zestawie całkiem porządny monitor, pamięć na maksa, dysk 1 giga i spdif + midi extender i cubase'a, więc tu jeszcze nie jest tak źle - potrafili podobną cenę za golasa śpiewać.
Jasne, to była nutka ironii i żalu, że mnie na niego nie stać i raczej nigdy go nie kupię, ne ebay-u obecnie widziałem rekordzistę "golasa" 1250 USD :) \
całkiem porządny monitor
Skąd wiesz, że ten Arcus (?) to porządny monitor, bo to chyba ten jest przedmiotem licytacji? No i klawiatura chyba nieoryginalna.
Nie wiem... Obraz wyświetla... Wyraźnie... I ładnie wygląda... ;) A klawiatura faktycznie, jakaś taka biała. Od STka. No to trochę drogo jednak.
Dobrze, że nie mam fazy na Falcona. Jakoś nie wyczuwam klimatu tej konstrukcji. Swoją drogą ciekaw jestem, ile by kosztował flak z CT63? 8 koła? Zastanawiam się też, czy kupowany jest częściej do stania w gablotce jako rar, czy choćby okazyjnego używania...?
No właśnie, ciekawe, czy ktoś z forumowiczów używa Falcon-a na co dzień do home recordingu??
Co chyba oczywiste - z uwagi na wiek sprzętu nie udzielam gwarancji, nie przyjmuję zwrotów i nie przyjmuję negatywów.
Co to, kuzwa, za zapis?! Jedziesz do goscia, odbierasz, przywozisz sprzet do domu a tu zonk. Nie dziala. Gosc nie przyjmuje zwrotu, i, o zgrozo, negatywa... Za tyle pieniedzy? Toz to jest smiechu warte.
Za, poskladany z roznych czesci, komp z osprzetem handlarzyna chce tyle ile jest warta dobra dzialka ogrodnicza (Z ALTANKA!!). Jak ktos to kupi to nie bedzie to nikt madry rozwazny :)
P.s. Serio przy takim zapisie, nie wolno dac czowiekowi negatywa? Czy ty tylko pobozne zyczenie?
Można dać :). To tylko straszak na malkontentów, zapewne sprzeczny z regulaminem lub domniemanymi zasadami allegro.
W zęby też można dać, ale czy to rozwiąże problem niedziałającego sprzętu? Sprzedającego może nauczyć pokory, nam przysporzyć problemów, ale nic ponadto. :)
Niech wystawi nawet tego "żółtka" za pół grubej bańki, może się okazać, że to tylko jego pobożne życzenie. Ceny starych sprzętów lecą straszecznie w górę. Dzisiaj Fiat126p w stanie zdatnym do użytku to jakieś 3000-5000 zł, gdzie młodsze Seicento można mieć za połowę lub mniej. Ot takie jaja. Polak strasznie skąpy i liczy na fortunę w czasie mniejszym niż kilka dni.
Za każdym razem kiedy coś tu pokazuję, mówię sobie, że to już ostatni raz, no bo ileż można? Po czym za jakiś czas znowu jest coś naprawdę wstrząsającego. Dziś znowu coś dla miłośników "gore".
Śmieć z ceną wywoławczą 150zł...
http://allegro.pl/atari-800-xl-i6590565812.html
Widok przykry, a sam pomysł sprzedania tego czegoś i to za tak wygórowaną kwotę uwłacza kupującym.
Biedactwo, rzeczywiście przykry widok, do takiego stanu doprowadzić...
Ten sam sprzedawca: http://allegro.pl/commodore-c-64g-na-cz … ml#thumb/5
wszystko z wysypiska/kontenerów... niedawno wpadlo mi w lłpki pare sztuk takiego szrotu ...nic nie bylo sprawne...
Proponuję napisać po przez Allegro z naszych osobistych kont mejla w stylu "Allegro to nie jest śmietnik na odpady suche" może najdzie gościa choćby najmniejsza refleksja i przejrzy raz jeszcze takie "kwiatki". Piętnujmy dziadostwo. Bycie obojętnym spowoduje niekontrolowany rozwój choroby.
Może jak wprowadzą takie zasady jak na Alliexpres .........
Strony Poprzednia 1 … 189 190 191 192 193 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ciekawostki na aukcjach
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 18 zapytań