1 Ostatnio edytowany przez Magnatt (2016-10-22 18:20:50)

Witam, mam do kupna nieco gier, konsol 2600, Xl-ek, Falconów i innych gadzetów do Atari. Jestem fanem starych sprzętów na których się wychowałem więc chcę kupić nieco unikatowych tytułów, proszę o podpowiedzi jakich gier szukać, mogę wykupić również dla was trochę gier, ale muszę wiedzieć co kto chce i ile chce zapłacić.

Najważniejsza jest dla mnie lista gier na kóre warto zwrócić uwagę.

GG: 7362510

Rafał

2

Patrząc na Twój nick,
domniemywam,
że kolega ma dużo kasy na jej pozbywanie, bez ograniczeń.
No i chcesz  wykupić  :) nieco w Europie.
W sumie,
kto bogatemu zabroni...
Bardzo proszę, pochwal się sprzetem, jaki masz.

3

coś zabolało? ojoj, szkoda. kolego, nie to miałem na myśli, jak pisałem wyżej wszystkie Playstation 1,2,3,4 faty slimy itp. Amiga 1200 nowa, nieużywana. Pegasusa, Sega teraz biorę się za Atari, a co do nicka to nie wstrzeliłeś się, używam tego nicka od 20 lat nawet wtedy kiedys nie miałem grosza przy duszy i uwierz że nie jestem tutaj po to żeby się chwalić tylko podzielić skarbami, których jest jeszcze pełno i naprawde w stanie kolekcjonerskim. a i jak tak bardzo chcesz liczyć moje pieniadze to mam jeszcze zabytkowe Mercedesy S-ki w cuope i Maluszka 126.
Kupuje wszystko co miałem na półce w dziecinstwie. Nie mam milionów na koncie, tylko jak mam wywalić kasę w błoto to wolę zainwestować w to co kochałem jak byłem mały. Chętnie przedstawie ci ofert z listy przedmiotów Atari na ktorych ci być może zależy. Jest tego dużo jest się czym dzielić.

4

Magnatt napisał/a:

coś zabolało? ojoj, szkoda. kolego, .......

.

Nic nie zabolało, nie jestem z tych zawistnych :)
Ale jak napisałeś:

Magnatt napisał/a:

.....
więc postanowiłem wykupić nieco sprzętu w europie
.

To  zabrzmiało jak zabrzmiało :)

W  zasadzie z atari to chciałbym mieć jeszcze: stację FDD LDW2000, Atari Falcon i konsolę Atari 5200. 
Więcej sprzętu już nie chce, bo brak miejsca. 
Mam ponad 60 różnych komputerów, nie licząc peryferii i oprogramowania.
Domyślam sie, że jesteś ukierunkowany bardziej na konsole.  Konsol to tez mam sporo.

5

Ok. czyli bez spiny, tak, mając 10 lat kupiłęm amigę 1200, więc na niej się wychowałem, pozniej doszły Playstation. więc tez je wykupiłem, na komputerach się nie znam więc w tym temacie odpuszczam, interesują mnie raczej konsole i gry, a komputery może przyjdzie czas. mam dla ciebie ofertę,  otwórz załaczniki.

Szukam osobiscie jeszcze jednej amigi 1200 do grania, bo jedną mam nową, nieużywaną, więc jej szkoda używać.

Post's attachments

$_85 (1).JPG 42 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (2).JPG 39.9 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (3).JPG 31.01 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (4).JPG 59.95 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (5).JPG 50.79 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (6).JPG 57.9 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85 (7).JPG 46.01 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

$_85.JPG 37.93 kb, nikt jeszcze nie pobierał tego pliku. 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.

6

ooo flacon w towerze :) Jaka cena, o ile do sprzedania ?

JiL Fan.

7

Trzeba złożyć propozycję, chwilowo ktoś oferuje 275 euro. działa to na zasadzie licytacji. kto ile da, pozniej koleś się może zgłośić do ciebie.

8

Tu w wątku licytacja ?? Komu mam ofertę złożyć i skąd mam wiedzieć że to nie jakiś szwindel ? Rozumiem, podać link do ebaja czy coś, to ma sens ale takie w ciemno ? Czy to działa w ogóle ?

JiL Fan.

9

Korzystam, z tych licytacji , narazie jest ok, zawsze można podesłać kogoś zeby kupił to osobiscie, tez sie boje kasę niekiedy przelewac,  jesli bedziesz wiedział jaka jest twoja cena maksymalna to pisz, zobaczymy z ciekawosci, tutaj nie ma zobowiązan w kazdej chwili mozna wycofac ofertę, koles nie musi się zgodzić na sprzedaz po najwyzszej cenie z licytacji.Super sprawa nie tak jak na allegro, tutaj mozesz zrezygnować jesli masz jakies zastrzezenia.

10

Allegro zapewnia jakieś tam podstawowe bezpieczeństwo. Tu mamy zdjęcie i nic więcej. Proszę daje 300 euro. Co dalej ?

JiL Fan.

11

Tak jak przypuszczałem.
Znam tylko 1 miejsce z takimi zasadami i się nie pomyliłem.

Zdjęcia pochodzą z http://www.marktplaats.nl/

http://webcache.googleusercontent.com/s … &gl=us

http://www.marktplaats.nl/a/computers-e … amp;pos=14

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477