51

zajedźcie po tatusia delusia do radomia

All I hear is the sound of me falling on the ground

52

o, wpyte, wpyte... przyjezdzajcie! :)

53

ten wydaje sie najlepszy:click

Całkiem r0l0 pociąg, mi pasuje!!!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

54

nam chyba tysz pasi ;))   Bewu planuje bilet weekendowy  wiec pospiech bedzie chyba wskazany ;))  ... chociaz tlucze sie kawal czasu, za to bedzie wesolo.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

55

Sztab Małopolska #3.
(...)
Na sztabie gwarantujemy:
-dla przyjezdnych spoza Krakowa ? nocleg

Można prosić coś więcej o tym noclegu? Bo możę się zjawię z tatą (i świadectwem, bo dzień wcześniej koniec roku szkolnego  :D )

grzybson/SSG^NG

56

ile piątek na świadectwie, tyle bań bedziesz pił  :rolleyes:

There's special place for me in hell. It's called the throne.

57

Grzybson: jedna sala w knajpie z duzymi kanapami bedzie zamknieta wieczorem i bedzie sie mozna kimnac. W kazdym razie tak nam obiecano.

58

to ten wydaje sie najlepszy: click

Mikey: dobrze ze nie ma przesiadek, to moze nic nie zgubisz ;)

Mastry jedziemy ze Wschodniej czy probujemy wbic sie na centralnym z okrzykiem "i konduktor też..." ?
Dely: do zobaczenia o 1426 (+50 minut opoznienia) :)

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

59

Kurde - 5 godzin picia - ja tego nie przeżyję! ;)

Mikey: róló opcja! :D

Wilson: Albo ze Wschodniej albo wysłać tam delegację do zajęcia przedziałów, ale lepiej jednak ze Wschodniej, bo jak mięśniomózgi zobaczą już pełny przedział, to raczej zbastują, a ta to różnie bywa...

I Ty zostaniesz big endianem...

60

Wsiadajcie na wschodniej. Ja prawdopodobnie dojade pksem do radomia a potem razem z delym do was dojdziemy w radomiu :) (nie bijcie mam blizej :)

ps. wilson - teraz nie ma opcji 'zgub karimate' bo jej nie bede bral ze soba :)

no to si ja :D

61

spoko spoko...  dobrze bedzie!

Aha!   jak kto ma Kamere to niech ofcoz ze soba zabiera!!

62

O to fajna ekipka sie zbiera, bedzie fajnie! :]

Ktos z okolic Katowic rowniez reflektuje na sztaba???

:p

ślamk!

63

:D  :D  :D Kurna. trochę mnie ty nie było, a tu coś takiego. Widze, że niezły rulezz się tu szykuje.

Grzybson;- poprosze o kontakt na priva!!! KONIECZNIE!!!

Dziś dzwonie to knajpy w celu potwierdzenia wszystkich umawianych rzeczy / itp - cóż pan andrzej - artysta i jego niedźwiedź gwałciciel dali mi niezłą szkołe.. :D  :D

Kontakt: pin@usdk.pl

64

Pin: zapomniales wczoraj chyba o czyms ;) odezwe sie co i jak kolo srody :p pamietaj o tym monitorku!

Przede wszystkim ugadaj, aby delikatnie z rana budzili, a nie jakies darcie sie, ze drewna za duzo zuzylismy. ;)

ślamk!

65

NO - HOPAKY!!! - WŁAŚNIE DZIŚ DOSTAŁEM UMOWĘ NA CZAS NIEOKREŚLONY :)

Także daję ostro  :!:  :!:  :!: 

Oj Kurde cięęęęężko będzie w poniedziałek :lol:

I Ty zostaniesz big endianem...

66

Kurde, na dzien dzisiejszy jest juz chyba wszystko ugadane, zalatwione. Jest tylko jeden problem, mianowicie rzutnik, ktory nam obiecano jest delikatnie mowiac z... tzn. dziala po swojemu (wszystko w odcieniach czerieni/rozu). Czy ktos moze pomoc?

67

Wlasciciel knajpy ma mi dac dzisiaj znac czy uda mu sie zalatwic rzutnik. W kazdym razie nie bojta nic, staniemy na glowie, zeby wsio bylo ok.

68

Z całą pewnością można zostać PRZYNAJMNIEJ do 10:00 dnia następnego; to wiem na 100%. Co prawda miało być ze 2h dłużej, ale: jeśli ktos będzie chciał pozostać jednak dłużej, to zapraszamy do Xana na frytki ( :?: ) - zaznaczam - to dla ludzi bardzo nabuzowanych dnia następnego - to baaardzo blisko. Dziś będziem wiedzieć co z bigscr...

Kontakt: pin@usdk.pl

69

Ciekawe co tym razem bedzie u Xana lutowane :)) i "wiercone" hehe

ślamk!

70

Nie wiem jakim cudem ale jak klikłem sobie w linka Mikeya coby luknac jeszcze raz na ten pociąg to odpalil mi siee Lublin-Warszawa.  Mikey to dowcip ?  czy jakis kwas pkp ?  ...ale ze tez akurat lublin ... 

a tu jeszcze raz link do tego pociągu (jakby kto tak jak ja sie nabral)

http://www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/new/z … /228821/80

71

Oj nie, nie.. do Warszawy to nie jedzcie...

72

nie do tylko z...

73

Nie wiem jakim cudem ale jak klikłem sobie w linka Mikeya coby luknac jeszcze raz na ten pociąg to odpalil mi siee Lublin-Warszawa.  Mikey to dowcip ?  czy jakis kwas pkp ?  ...ale ze tez akurat lublin ...

No hehe, dobry dowcip - ale PeKaPu :) Link zmienil zawartosc :)

Za pare dni i ten link sie spieprzy. W dniu wklejenia jest ok - potem nie wiedziec czemu wskazuje inny pociag.  W kazdym razie moj link wskazywal na pociag z Waw Wsch do Krk Gł przez Radom. Pociag nr. 13107.

ps. gdziezbym smial robic sobie jaja z RLT ??!!
ps2. nawet kierownik sie cieszyl ze to dobry pociag jest :)

74

ile piątek na świadectwie, tyle bań bedziesz pił  :rolleyes:

Meśka, ja chyba byłbym totalnie upity-mam pięć celujących i siedem bardzo dobrych  :lol:

grzybson/SSG^NG

75

Grypson tobie nie wolno! Chcesz zeby wlasciciel knajpy stracil licencje ?