Witam,
kupię grę Doom na Jaguara.
Jestem także zainteresowany innymi tytułami.
Informację proszę kierować na PRIV.
Pozdrawiam :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Doom Atari Jaguar
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
kupię grę Doom na Jaguara.
Jestem także zainteresowany innymi tytułami.
Informację proszę kierować na PRIV.
Pozdrawiam :-)
Dzień dobry.
Taki deficyt na te gry? Na eBayu ich pełno, ale nie dochodzą do Polski bo kradną jełopy. Może jednak ktoś coś ma do sprzedania hmm?
ja również coś gdzieś chętnie zanabędę,
Dobrze zapłacę :-)
Na eBay jest sporo egzemplarzy. Niestety ostatnio panująca moda na retro porządnie wywindowała ceny, kiedyś Doom był jedną z najczęściej spotykanych, zarazem najtańszych, gier. A teraz ciężko kupić poniżej 200 PLN.
No to przykre i właśnie dla tego użyłem wcześniejszego "zachęcacza" ;-) Już raz mi z Ebay-a szła paczka i zaginęła po drodze, dla tego zachowuję ostrożność w zamówieniach spoza granicy Polski.
No cóż, należy uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Płaciłeś PayPalem?
Taki deficyt na te gry? Na eBayu ich pełno, ale nie dochodzą do Polski bo kradną jełopy. Może jednak ktoś coś ma do sprzedania hmm?
Kto kradnie?
Po to jest ubezpieczenie przesyłki i jak do tej pory nie miałem z tym problemów.
Co do takich zakupów z problemami to tutaj też są kwiatki - przykładem jest hororus, ale powstrzymam się od niecenzuralnych słów.
Tak płaciłem PayPalem, także dostałem zwrot pieniędzy. Nie wiem kto kradnie. Czy po naszej czy nie po naszej stronie. W każdym razie identyczny kart (podobne cechy na obudowie i nalepce) pojawił się na OLX we Wrocławiu. Odpuściłem po zwrocie kasy na konto, poza tym na Ebay-u kosztował z wysyłka poniżej 170zł, a na OLX-ie powyżej 240 bodajże. Trudno, już się z tym pogodziłem :-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Doom Atari Jaguar
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 63 zapytań