51

Poproszę jedną w rozmiarze M. Czarną. :)

52

2 x L (1 x szara, 1 x czarna)

53 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2016-10-13 20:01:27)

@yerzmyey: tak, raczej zostaniemy przy opcji wyżywienia non-stop na party place. fasolka, bigos, pierogi itp. - wszystko domowej roboty :)

jutro podsumuję zamówienia na koszulki i zaktualizuję listę (także przelewów).  zadzwonię do drukarni i podpytam czy można poczekać do poniedziałku z ew. zamówieniami na koszulki, ale czarno to widzę.

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

54 Ostatnio edytowany przez MWK (2016-10-13 23:06:44)

Grey, poproszę jedną koszulkę SZARĄ XL. Hajs za wszystko właśnie poleciał na Twoje konto. Dziękuję i do zobaczenia. yo

55 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2016-10-14 14:42:55)

Zrobiłem update dotyczący zamówień na koszulki oraz przelewów z pierwszego posta. Dziękuję wszystkim, którzy chcą mnie w ten sposób odciążyć podczas trwania imprezy :) Będę miał więcej czasu dla Was i będę mógł zrealizować większość z zakładanego programu imprezy :)

Dzwoniłem też do drukarni, ponieważ w dalszym ciągu spływają zamówienia na koszulki. Umówiliśmy się, że OSTATECZNYM (w sensie dosłownym) dniem na składanie zamówień jest wtorek 18-go października. Nie możemy przekładać terminu w nieskończoność - z wiadomego powodu :)

56

Grey popraw proszę moją koszulkę na czarną.

57

*Pytanie od spóźnialskiego, można zamówić koszulki dziecięce i damskie ?czy tylko męskie ?

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

58

@willy: w grę wchodzą wszystkie rozmiarówki, ale mogę to potwierdzić jeszcze telefonicznie z drukarnią. musiałbyś jednak poczekać do jutra.

59

@Lemiel: już poprawiłem, przepraszam.

60

Całkowity offtop >> Grey napisz proszę (na PW jeśli nie możesz tutaj) co to za drukarnia? Ja wiem, że odłożyłeś sobie kilka dni z tego terminu na logistykę ale mimo wszystko 18 października - 11 listopada to jest bardzo dużo czasu. U nas w Rzeszowie takie koszulki robimy w max 7 dni roboczych (w zależności czy to sito, dtg czy termotransfer). Nasz rekord to 350 koszulek dla wolontariuszy na ŚDM w niespełna 4 dni. Pytam tylko z czystej zawodowej (czyli zboczonej) ciekawości ;-)

Pozdro i raz jeszcze dzięki za wszystko co robisz.

61 Ostatnio edytowany przez larek (2016-10-14 22:48:31)

Zasada jest prosta - nie odkładać niczego na ostatnią chwilę :)
To przecież byłby międzynarodowy skandal, gdyby coś się stało i koszulek nie było. A tak organizator imprezy może spokojnie zająć się innymi ważnymi sprawami, których pewnie nie brakuje.

A przynajmniej tak mi się wydaje ;)

62

larek napisał/a:

Zasada jest prosta - nie odkładać niczego na ostatnią chwilę :)

:D - to, to wyjdzie w praniu ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

63 Ostatnio edytowany przez larek (2016-10-15 07:19:29)

Pin, przecież wiesz, że nie na wszystko ma się wpływ. Jednak przy organizacji tak dużej imprezy trzeba zrobić wszystko, aby jak najwięcej spraw załatwić wcześniej. Przynajmniej ja bym tak postępował.

64

@MWK: jest to firma u której robię koszulki od samego początku. mają bardzo dużo zleceń, muszą z innego miejsca zamawiać koszulki (bez nadruku) z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestem zadowolony z jakości koszulek oraz obsługi - zawsze dostaję wszystko na czas :)

@Larek: święta prawda :)

65

larek napisał/a:

Pin, przecież wiesz, że nie na wszystko ma się wpływ.

No chyba masz zespół Aspargera ;)- ja tu żartem a ten na serio :D

Wy tu o koszulkach a ja o praniu :D

Kontakt: pin@usdk.pl

66

Jutro ok. południa mija deadline na zamawianie koszulek :) Wtedy też uzupełnię listę osób które zrobiły przelew za koszulki, wejściówki lub obie te rzeczy na raz :)

67

Koszulka dziecięca:
1x rozmiar 116 Chabrowy
1x rozmiar 152 Chabrowy

Koszulka zwykła
1x rozmiar 2XL Chabrowy

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

68

Zrobiłem update pierwszego posta w tym wątku :) Dzisiaj zamykamy zamówienia na koszulki.

69

Kolejny update pierwszego posta. Doszli też niektórzy "koszulkowcy" po terminie (może być problem z kolorem, ponieważ domówiłem 20 szt. więcej ale w określonych rozmiarach i kolorach właśnie).

70 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2016-11-06 13:14:21)

No i zrobiłem również "unboxing" koszulek na SV! :) Zdjęcia nie oddają tego, jak faktycznie wyglądają - a są po prostu miodne :) Teraz zabieram się za ich "markowanie", aby dostał je ten, kto powinien ;)

http://www.sillyventure.eu/images/shirt1.jpg

http://www.sillyventure.eu/images/shirt2.jpg

Oczywiście jest ich trochę więcej (20+), ale obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy" (i tylko na party-place).