26

tEDDYbOAR - kiedy możemy spodziewać się gotowych cartów? Ponad cztery miesiące od wpłaty i cisza :(

Falcon030 14MB + CT60; Jaguar + Skunkboard; 65XE + SIO2SD + Ultimate + Stereo + VideoMod; 520STE + 4MB + Ultrasatan + HxC Emulator;  LYNX II + VGA Mod; A2600 + MultiCart; ZX Spectrum 128k +2 + PiocDivSD;  Amiga 600 + 2MB chip + Furia + SD;  C64 "chlebak" + 1541 Ultimate

27

Niestety, fakt jest taki, że zebrał kasę od frajerów i się nie odzywa. Szkoda, że w taki sposób :(

Sikor umarł...

28

Czy coś się wyjaśniło w tej sprawie? Ja byłem chętny i widzę, że przycichło.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

29

bo teddy... zebrał kasę i zniknął. Po prostu zachował się jak zwykły złodziej, niestety.

Sikor umarł...

30

..i nikt nie próbował wyegzekwować zwrotu kasy? Nikt nie zna gościa osobiście i go nie spotyka?

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

31

Ó. To słabo, bo chciałem kupić, dobrze że nie wtopiłem.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

32

Ano.
@uicrOBee: a co to da? Na Węgry nie pojadę, bo po co (tam przebywa/wał?). Po prostu kawał drania się okazał i tyle :/

Sikor umarł...

33

Węgry powiadasz... Ma wpisane Wrocław, tak jak parę innych osób tutaj. Myślałem więc że może ktoś go zna/widuje osobiście.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

34

No, z Wrocławia pochodzi, z tego co wiem. Nieważne, kiedyś się przejedzie...

Sikor umarł...

35

We Wrocławiu już dawno nie mieszka, tylko w Budapeszcie. :)

Napisałem do niego i odpisał, że jest w trakcie pisania firmware do karta i że może już mi przesłać urządzenie. Pisał też, że firmware będzie można aktualizować przez kartę SD.

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

36

Poszukuję czegoś takiego od dłuższego czasu.
Na AAge moderator CPUWIZ zrobił takie cacko
http://atariage.com/forums/topic/225127 … ment-kits/
Pytałem go jakieś pół roku temu czy nie myśli nad nową serią. Odpisał że jest zawalony robotą i na razie nie planuje.
Więc jeśli ktoś ma to cacko i mu się kurzy to zapłacę godziwą cenę.
Oprócz tego mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z cartami Mateosa i czy nadają się do developerki.
http://www.vectrex.hackermesh.org/index … mvmc-3/faq

37

Mi kasę zwrócił bez problemu jakieś pół roku temu.

Falcon030 14MB + CT60; Jaguar + Skunkboard; 65XE + SIO2SD + Ultimate + Stereo + VideoMod; 520STE + 4MB + Ultrasatan + HxC Emulator;  LYNX II + VGA Mod; A2600 + MultiCart; ZX Spectrum 128k +2 + PiocDivSD;  Amiga 600 + 2MB chip + Furia + SD;  C64 "chlebak" + 1541 Ultimate

38

coś dalej wiadomo co ze złodziejem teddyboar-em się dzieje? Bo musimy nazywać rzeczy po imieniu niestety. Wiem, odgrzebuję kotleta.

Sikor umarł...

39

Widzę złodziej pojawił się na bliźniaczym forum, ale tam nie pisuję.

@teddyboar, złodzieju, oddaj kasę! I tak, jesteś złodziejem, bo ani interfejsu ani kasy nie otrzymałem.

Sikor umarł...

40