Do oddania po kosztach przesyłki - preferowany paczkomat bo jest najwygodniejszy dla mnie ale inne opcje też możliwe:
Samsung GT-E1200 + ładowarka - jakieś 2 tygodnie temu wyłączył się i już więcej się nie włączył. Bateria trzymała ładnie około tygodnia, mało używany bo głównie na drugi numer.
Siemens C35 - ostatnio sprawny, teraz nie mam ładowarki to nie potwierdzę, trzymałem go kiedyś bo chciałem próbować bawić się w wysyłanie SMSów z PC z powiadomieniami (podobno ten model dobry do takich zabawach) ale teraz mam lepsze "zabawki" do takich rzeczy.
Nokia 302 - ta chyba była zalana, dostałem od znajomego ale nie miałem nawet czasu na próby.
Z rzeczy PC:
zarezerwowane - Tasiemkia FDD "okrągła" w oplocie
Kabelek S-Video z jakiejś karty graficznej
Przelotka USB > PS2
zarezerwowane - Karta sieciowa 3Com 3C509B-C EtherLink III na ISA 16bit, posiada RJ45 (10Mbit), AUI i koncentryk
Karta siecowa 3Com 3C503 EtherLink II na ISA 8bit, posiada BNC i AUI
Realtek 8139C PCI - 1sztuka
Realtek 8139D PCI - 3 sztuki
Stacje dyskietek PC:
ALPS DF354H (121G) - czarny panel
Teac FD-235HG - brak panela, jest tylko czarna zaślepka na sprężynce (ten napęd wyjąłem z bodajże DELLa)
zarezerwowane - Teac FD-235HF-7165 - biały panel
Napęd DVD IDE laptop model GSA-T20N z ramką z laptopa Asusa (nie pamiętam modelu)
Przelotka miniPCI > SATA - urządzenie musi wspierać dyski SATA.
Kabel do stackowania starych switchy 3COM
zarezerwowane - Windows 98 SE naklejka z książęczką - nigdy nie naklejona, brak płyty. Całość prawie w folii bo jest dziura po płycie w folii.
Robię porządki i są jeszcze na pewno 3 procesory na Socket A (jak dobrze pamiętam) i pewnie jeszcze coś się znajdzie.
UPDATE:
zarezerwowane - Karta dekoder MPEG PCI z kartą graficzną na AGP.
UPDATE 2:
Kolejne gadżety:
Mouse Holder 2szt
Stacja PC model nieznany ze zworkami (kiedyś bym się bawił w przeróbkę, dziś mi się już nie chce)
Stacja ALPS DF354H (121F) - czarny panel
Stacja ALPS DF354H192G - czarny panel