Ok, wszystko już dopięte w kwestii noclegów :) Przepraszam że trwało to tak długo, ale sądziłem że okres nieco ponad 2 miesięcy do party to wystarczający czas, aby tym się zająć :) Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że w jednej z wymienionych "noclegowni" wszystkie pokoje w okresie SV są już zajęte! :) (przypadek?) Ale skoro niektórzy z naszych zagranicznych Gości mają pobookowane bilety już od miesięcy to nie powinno być to wielkim zaskoczeniem. Mimo iż miejsc w Kamienica Panna Gdańska nie ma, to... teoretycznie są :D I to poniższej cenie niż oferowana przez booking. O co c'mon? Po kolei...
Wybrałem 3 noclegownie w zależności od zasobności portfela i oczekiwanego standardu. Robiąc rezerwację na hasło "ATARI" (umieszczając je w temacie e-mail'a bądź podając drogową telefoniczną) otrzymujecie specjalną zniżkę:
OPCJA NAJTAŃSZA (HOSTEL)
HOSTEL OLD TOWN
ul. Długa Grobla 7
e-mail: hostel@hostel.gda.pl
tel.: +48 58 351 31 31
Odległość od party-place: 1,3km
Pokoje 2 osobowe: 40 zł za osobę, czyli za cały pokój 80 zł (cena bez zniżki: 120 zł)
Pokoje 4 osobowe: 40 zł od osoby, czyli za cały pokój 160 zł (cena bez zniżki: 240 zł)
Pokoje 6-8 osobowe: 30 zł od osoby (cena bez zniżki: 40 zł od osoby)
OPCJA DROŻSZA (APARTAMENTY)
KAMIENICA PANNA GDAŃSKA
ul. Toruńska 28
e-mail: kamienica@pannagdanska.pl
tel.: +48 696 02 12 20
Odległość od party-place: 210m
Ta opcja kierowana jest WYŁĄCZNIE do osób, które zarezerwowały już tutaj nocleg poprzez booking. Należy go ANULOWAĆ i automatycznie zrobić rezerwację drogą mail'ową bądź telefoniczną. Otrzymacie 7% zniżkę od kwoty oferowanej przez booking! Oczywiście hasło "ATARI" jest tutaj NIEZBĘDNE.
OPCJA NAJDROŻSZA (HOTEL 4*)
HOTEL ALMOND
ul. Toruńska 12
e-mail: recepcja@hotelalmond.pl
tel.: +48 58 351 90 00
Odległość od party-place: 600m
Pokoje jednoosobowe w cenie 320 PLN / pokój / noc
Pokoje dwuosobowe w cenie 370 PLN / pokój / noc
pokoje trzyosobowe w cenie 490 PLN /pokój/ noc
W cenie wliczone jest: śniadanie, wi-fi, VAT, wejście do strefy SPA&Wellness: basen kryty bez chloru, sauna sucha i parowa, jacuzzi.
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, lub problemów z dokonaniem rezerwacji - proszę o kontakt.
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)