No niestety nie zdążę zrobić Wam tego compo-fillera GFX - mało casu kruca bomba.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Riverwash 2016
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No niestety nie zdążę zrobić Wam tego compo-fillera GFX - mało casu kruca bomba.
Szkoda :( Za to graj, graj, Piękny Cyganie!
No właśnie dlatego nie ma czasu, że gram ten zestaw od tygodnia dwa razy dziennie (oooooj, chyba dostanę szału), tak więc może next time.
Pzdr.
... ufff. Udało mi się wywalczyć piątek wolny od pracy. Koszt to 3 dni po 12h.. i ledwo stoję na nogach. Uprasza się o wyrozumiałość w temacie ewentualnych niedomagań związanych ze zmęczeniem materiału ;) - bębny to w dalszym ciągu praca fizyczna.
Pinek, a 16-18 też masz wywalczony? :P
No to my już po. (Wyjątkowo - nie na całym zlocie).
Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia, to nie pogardzę.
tak na szybko - widzę, że pojawiło się Videło z fragmentu koncertu made by Sebaloz:
https://www.youtube.com/watch?v=VielSPd1oxo
ponoć będzie z innego źródła pełny zapis, ale to jak wszystko pójdzie ok to zostanie upublicznione ;)
Dajecie czadu Panowie! Chcę całość zobaczyć.
Trzeba było przyjechać. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
trzeba było nas na Silly zaprosić, to byś miał blisko :D
Jak wiesz, Pinokio - "sorry stary, ale na Polaka nikt nie przyjdzie". Pamiętaj o tej starej ludowej prawdzie, którą tak ofiarnie uraczył nas nasz kolega.
Que? Któryż to taki filozof :)
Przyjechać nie mogłem, czego żałuję. Do Gdańska mam teraz równie blisko, co do Katowic :)
No właśnie, który to taki filozof? :)
Panowie i panie - WIELKIE DZIĘKI! Atarowska scena nie dała o sobie zapomnieć - wyśmienity koncert Y&P, produkcje Checkpoint, Koali, LAMERS... Wielkie brawa dla Was, jesteście SUPER! Cieszy nas również fakt, że z roku na rok pojawiają się kolejne nowe twarze i są to twarze uśmiechnięte - tak trzymać! :)
Jeżeli chodzi o nagrania, duży zestaw (w tym z koncertów) jest w trakcie obróbki przez Kya. Jak tylko będą gotowe damy znać!
Dzięki też za fajne party:)
Zadanie pozakonkursowe - kto mnie znajdzie na zdjęciu?:D
Zadanie pozakonkursowe - kto mnie znajdzie na zdjęciu?:D
Czwarty od lewej za krzyczącym gościem...? :D
Sama góra, na lewo od rozpostartej dłoni. Ha! :D
Party było super :-)
Tylko koszulki nie dałem rady kupić. Gdzieś mi umknęła...
No nic, następnym razem :-)
Argasek - załatwcie następną razom jakieś lepsze paczki do nagłośnienia imprezy, bo więcej mocy to mamy w salce 3x3 metry, no i jest bas kubatury 20% mojej kuchni. Zawsze można się dogadać i coś więcej mogę zabrać ze sobą :D
@Pin: jeżeli chodzi o moc, to miały jej duuużo w zapasie, niestety po odsłuchaniu ich na party place okazało się, że przy wszystkim, co nie jest muzyką akustyczną / jazzową / instrumentalną, wraz ze wzrostem amplitudy następuje jednoczesna degradacja jakości dźwięku (pasma zaczynały zlewać się ze sobą i wszystko brzmiało jak pracująca glebogryzarka połączona z kafarem). Stąd też decyzja o ignorowaniu w trackie compos wrzasków "głośniej, głośniej" i tym podobnych ;-).
A za ofertę jak najbardziej dziękuję, od przybytku głowa nie boli, a w dodatku jeśli uszy będą boleć mniej, to już w ogóle :D
@argasek - brawo:)
@Sikor - no prawie prawie:P
Jak dla mnie nagłośnienie było OK:) I tak jak wychodziłem z sali to mi w uszach piszczało od hałasu :P
Stąd też decyzja o ignorowaniu w trackie compos wrzasków "głośniej, głośniej" i tym podobnych ;-)
Bardzo słusznie. Nie wiem jak duża była ta sala, ale zwiększona głośność jak widać z doświadczeń nie załatwia sprawy, tylko psuje :/ Idealna to by była sala kinowa na przykład, albo jakaś opera :)
@argasek dzięki za party. nawet odnalazłem sie na fotce choć ledwo wystaję mi głowa;)
@koala miło było poznać i pogadać:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Riverwash 2016
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 59 zapytań