Cześć. Jestem tutaj nowy na forum.
Mieszkałem w małej miejscowości na południu, i od małego miałem C64 i PC. Sąsiad miał A500, i czasy kiedy gralismy u niego na SVIW są czyms niezapomnianym. Inny kolega dostał ze Stanów Falcona, i bardzo cierpiał na brak softu. Kiedys nawet byliśmy u niego i grał w szachy na Falconie :-|
Póżniej w liceum spytał mnie czy nie chce kupić za 200 zeta. Powiedziałem że za drogo (o matko!)
Kiedys na Copy Party w Częstochowie (Rush Hours bodajże 97) dzieliłem stolik z Cedyniem, i tez chciał sprzedac Falcona za 200 zeta.
Kilka lat temu kupiłem sobie swojego Falcona, jak jeszcze nie kosztowały takich fortun jak teraz. Ma 14mb i karte IDE CF. Niestety, nic na nim mi nie chodziło z tej karty od kolesia. Million plików, ale nic z demek i gier! Zacząłem sprzatać, kasowac pliki, przerzucac nowe - Karta sie nie bootuje :(
Na dodatek stacja jest uszkodzona.
Czy mógłby mi ktos podrzucic na dropboxie obraz karty CF 1 lub 2 gb, z wszystkim jak trzeba? Nie znam sie na tym za bardzo.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury