Cześć. Jestem tutaj nowy na forum.
Mieszkałem w małej miejscowości na południu, i od małego miałem C64 i PC. Sąsiad miał A500, i czasy kiedy gralismy u niego na SVIW są czyms niezapomnianym. Inny kolega dostał ze Stanów Falcona, i bardzo cierpiał na brak softu. Kiedys nawet byliśmy u niego i grał w szachy na Falconie :-|
Póżniej w liceum spytał mnie czy nie chce kupić za 200 zeta. Powiedziałem że za drogo (o matko!)
Kiedys na Copy Party w Częstochowie (Rush Hours bodajże 97) dzieliłem stolik z Cedyniem, i tez chciał sprzedac Falcona za 200 zeta.
Kilka lat temu kupiłem sobie swojego Falcona, jak jeszcze nie kosztowały takich fortun jak teraz. Ma 14mb i karte IDE CF. Niestety, nic na nim mi nie chodziło z tej karty od kolesia. Million plików, ale nic z demek i gier! Zacząłem sprzatać, kasowac pliki, przerzucac nowe - Karta sie nie bootuje :(
Na dodatek stacja jest uszkodzona.
Czy mógłby mi ktos podrzucic na dropboxie obraz karty CF 1 lub 2 gb, z wszystkim jak trzeba? Nie znam sie na tym za bardzo.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.