Zaglosowalem na tak, z tym, ze moj przyjazd zalezy bardziej od Jurgiego, bo jakby sie zrzucic we dwoch na paliwko, to mnie powinno byc stac :)
ach Vasco, vasco jak jechałem z Poznania do siebie to bilet pkp kosztował 29.20 zł - a ty wiecznie to samo...
a tak na marginesie to zależy mi na pewnych odpowiedziach - bo na poprzednie easty też było mnóstwo potwierdzeń typu:" przyjadę na pewno tylko kaśę skombinuje" - a wiadomo co z tego wyszło no nie?
Jasne, jest, że to party jest inne niż wszystkie... z racji tego, że przyjeżdża niewiele osób - ale kto był ten wie, że zawsze są niespodzianki (np. free wejście w zeszłym roku:). Poza tym gwarantuje, że kto przyjedzie nie będzie się nudził... do tradycji przeszły (narodziła się nowa świecka tradycja :) ) nocne sobotnie rozmowy przy frytkach i *.* (cenzura!) wszystkich uczestników w pewnym miłym pomieszczeniu:)
więc proszę jeszcze raz: wiesz, że twój przyjazd jest możliwy i jak będzie party to się pojawisz? wal na TAK...
Jeśli masz w dupie to wszystko, albo nawet byś chciał przyjechać, ale wiesz, że będzie ciężko (brak kasy, studia i inne takie) wal na NIE.
to tyle na razie...
- zostało naprawdę nie wiele czasu - sugerowana data zlotu to koniec października... więc proszę o wyrozumiałość...