Hej, pada dyszcz i z córką/synem ogrywamy na wakacjach Atarynę. Robbo na razie z chopakiem rządzi, ale córka też ma cuś do powiedzenia i kocór właśnie zdobywa kotkę w Alley Cat'cie ;-). Ale chciałem jej pokazać tez coś co jej się może spodoba, ale nie pamiętam tytułu a nie chce mi się przeszukiwać całej biblioteki na SIO2SD. Chodzi o giercę gdzie mikołaj leciał z lewa na prawo saniami i lądował na dachach domów/właził do kominów zostawiając prezenty. Nie mogę tego tytułu na tubie obczaić. Pamięta ktuś?
dzięki
P.S.
Nie będę nowym tematem śmiecił. Jestem też zielony z SIO2SD, mając czas właśnie się zacząłem urządzonkiem bawić i mam pytanie jak wczytać grę bezpośrednio wybierając ją na ekranie Ataryny? Teraz umiem jedynie ją wybrać, załadować Returnem na kompie i potem Enterem na czytniku i wyłączyć/włączyć kompa z Option. Nie działa to co np. na Retrogralni chopaki pokazywały, że wystarczy tam jakąś kombinację Fire Shift i Return czy coś takiego wcisnąć i od razu bez wyłaczania kompa się ładuje. Mniemma mam jakąś inną wersję SIO i kombinacja pewnie inna. Nie działają mi też kolejne Dx czyli D2, D3 itp. Ładuję tam gierki, ale i tak startuje tylko z D1. THX