Cześć,
Takie coś znalazłem:
Moim zdaniem ciekawe, bo jest wersja z wbudowaną flopką.
Tylko 169 €.....
Może kiedyś doczekamy się takiego Falcona?
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » ArMIGA
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Takie coś znalazłem:
Moim zdaniem ciekawe, bo jest wersja z wbudowaną flopką.
Tylko 169 €.....
Może kiedyś doczekamy się takiego Falcona?
tP
169 ojro to dużo jak na taki projekt ? Przecież to odrazu widac ze to homebrew z buda robiona na drukarce 3D (notabene , bije mu oś Z).
Trzeba sie ostro napieprzyć i sporo zainwestowac żeby w domu sobie takiego cosia budowac. Nic dziwnego że chlop chce chociaz na zero wyjsc.
Całość na Cubieboard 2.
No nie, nie urażając nikogo, to jednak mam nadzieję, że nie doczekamy się jakiegoś chińskiego komputera Cubieboard, który ktoś nazwie sobie "Atari Falcon" i będzie sprzedawał za 170 Euro.
Szakal prędzej odgryzie sobie łapę, niż da się złapać wąsatemu Meksykaninowi.
wasaty meksykanin to faktycznie moze nie aaaale brodaty arab juz predzej ;P
Jak dla mnie fajne ale cena poraża, za 1/4 tej ceny można kupić Raspberry i zapodać emulce Ami, Falcona i co człowiek sobie jeszcze zamarzysz, chociaż nie wiem jak tam emulcami na ten OS i czym można na tym winzgroze postawić. Obudowe myślę że np. Husak by printnął nawet niech za 100 zeta i itak jest taniej.
Fajny gadżet, pewnie te 100 euro to za samą stację trzeba zapłacić ;)
pomysł fajny ale raczej wyłącznie dla maniaków amigi.
nie wróżę mu powodzenia.
---EDIT---
jeśli ktoś lubi gry retro to pojawiła się nowa mini edycja Mega Drive. Cena to 60€ za lepszą konsolę i lepsze gry.
SEGA Mega Drive / Genesis Sonic the Hedgehog Classic Retro Games Console - 25th Sonic Anniversary Ed - Plug and Play
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ArMIGA
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 50 zapytań