"Na party-place dostępne będą następujące komputery. Sprzęt z tej listy jest traktowany jako STANDARDOWY.
- oryginalne Atari 800XL oraz 65XE bez żadnych modyfikacji (6502C, 64KB RAM, 1x POKEY, GTIA)
- oryginalne Atari 130XE bez żadnych modyfikacji (6502C, 128KB RAM, 1x POKEY, GTIA)
- oryginalne Atari XEGS (64KB RAM, 1x POKEY, GTIA, Atari Light Gun)
- rozbudowane Atari 130XE (1MB Ultimate, 2x POKEY - stereo, VBXE 2.1 core 1.24)"
Poszuka się Covoxa. Ja u siebie mam, tylko reszta jest zepsuta :) Myślę, że powinna się u kogoś znaleźć Atarka z czymś takim a może ty przywieziesz? :)
"W przypadku prac wymagających innych sprzętów (specyficzne turbo do stacji dysków, CPU 65x816, prototypy nowych urządzeń lub inne mniej popularne modyfikacje) autorzy proszeni są o określenie swoich wymagań odpowiednio wcześniej, żebyśmy mogli się upewnić, że prezentacja nie sprawi problemów. Prace wymagające sprzętu spoza listy STANDARDOWEJ będą oznaczone jako wymagające NIESTANDARDOWYCH rozwiązań."
No i Pin się upewnia. Więc nie ma mowy o żadnym niestandardowym compo, a jedynie o wzmiance, że takowy jest wymagany. Ale jeśli miałoby być mod compo na covoxa, to wtedy całość jest oczywista. Takiego compo nie ma ale myślę że jeśli znajdą się chętni i prace to się do listy dołoży :) Podobnie jak i np. cover compo, gdyby potrzeba zaistniała (zaistnieje? Chętny ktoś? Bo ja mam parę pomysłów, ale sam nie będę się wygłupiał :) ).
Tu nie ma rezygnacji z Covoxa, przypuszczam że raczej jest jego brak. Umówmy się, że nie jest to najpowszechniejsze obecnie rozszerzenie - zastosowanie jest dość niszowe :) Przecież to nie jest jakiś restrykcyjny regulamin z konkursem układanym przez anonimowe gremium, tylko SillyVenture :)
The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem