1. przełącz te dwa dynksy (a może wystarczy jeden, nie pamiętam) na przodzie konsoli, między portami kontrolerów.
2. sprawdź teraz :)
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » a26-flashcart
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1. przełącz te dwa dynksy (a może wystarczy jeden, nie pamiętam) na przodzie konsoli, między portami kontrolerów.
2. sprawdź teraz :)
kończe firmware do a52-flashcarta, sprawdze jutro :)
ale się zezłoszcze jak moje boje z TT okażą się problemem przełączników poziomu trudności :P
@uicr0Bee: miałeś racje :)
trik z przełącznikiem sprawił, że Tower Toppler zaczął działać :)
Dzięki :D:D:D
Na zdrowie :)
A sprawdziłeś już te "podejrzane" tytuły z a2600 czy działają na flash-cart-cie 7800?
we flashcarcie 7800 raczej nie, bo ten feature miał sie pojawić w XM-carcie (.
a26-flashcart w 7800 sprawdze w najbliższym czasie :)
no tak, o to chodziło.
takie tam video pokazowe zrobiłem odnośnie a26-flashcart'a
https://www.youtube.com/watch?v=lZGa0M0ja2s
Są postępy?
Wygląda na to, że kolega wziął i znikł. Szkoda, ale przeżyjemy i to.
Nigdzie nie znikłem :) tyram w pocie czoła na XILINX'y które mi nie dotarły :/
hurra. Bo brak odzewu ostatnio - ostatnia aktywność na forum w... kwietniu.
w miedzyczasie był port Robbo na 5200 i kilka interfejsów dla 5200
do końca nie jestem pewny gdzie się podziały zamówione logiki - chinol albo celna zawiodła
dlatego musiałem wyprodukować kilka SD2IEC dla węgrów, żeby zarobić na XC9572XL - zaraz wracam :)
Dzięki za Robbo! Pod emulatorem działa super i nie mogę się doczekać, aż uruchomię go na mojej maszynie. :)
to nie jest wersja finalna - na maszynie będziesz miał zgrzyt z samodestrukcją. tydzień siedziałem nad procedurą klawiatury, potem sprawdziłem kontrolery ( w obydwu klawiatura nie działała ). mam już interfejs db9 z klawiaturą - samoróbę
wracam do cartów ...
Coś długo to wracanie trwa... jakiś progress czy mamy się pożegnać z projektem... :(
tE-DDY-bOAR!
tE-DDY-bOAR!
tE-DDY-bOAR!
tE-DDY-bOAR!
tE-DDY-bOAR!
:-D
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » a26-flashcart
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 59 zapytań