Dzieki miker za mega fajne party :) I za 'niespodzianki' 
Wiekli szacunofrasunek :) Pozdr.

Wpisujcie miasta :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

2

dla Miker-a oraz dla Alex-a..!!!

3

Szacun!!!

tP

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

4

SUPER party! Szacun Miker!

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

5

Dzięki wielkie za mega super party i za wygodną ławkę do spania :D
O dziwo nawet plecy nie bolały :)
Miker, naprawdę super to wyszło.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego. Dzięki wielkie!

Atari 65XE + LDW SUPER 2000 + SIO2SD + SIO2PC + Stereo + TTP + Ultimate Cart + Multicart XE

6

Pierwsze moje party od 8 lat (jak obliczył Sikor) i bawiłem się przednio.
Frasunek!

7

Ja też dziękuję za super party! :)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

8

Dzięki wielkie dla organizatora, pomocników i partyzantów. Jesteście super! :) Do zo next time.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

9

Dzięki bardzo, było super. Mam nadzieję, że to nie ostatnie takie party i będzie kontynuowane!

A jako superbonus zdjęcia nowego wynalazku ludzkości, który znaleźliśmy z Pinokiem koło Grójca. Oto PAWIOMAT. Pozdro dla tych, którzy wiedzą OCB :)

http://s33.postimg.org/fmpbxy6hr/2016_05_29_14_31_28.jpg

Sposób obsługi:

http://s33.postimg.org/si7fexye7/2016_05_29_14_31_33.jpg

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

10

Wielki szacun dla organizatorów, sponsorów i pana Roberta od grilla ;)
Byłem pierwszy raz i było dużo lepiej niż się spodziewałem.
Dzięki!

11

Wielkie dzięki Miker! :)

Ridiculous Reality, Assembloids XE, Deathchase XE, Total Eclipse, Hobgoblin 2 (w produkcji)

12

Moja statystyka (proszę poprawić w razie nieścisłości):
- puszek piwa Perła zapewnionego przez sponsorów, których nie wypito w pierwszym dniu: 0
- płotów udekorowanych kolorowym witrażem w płynie: 1
- osób trzeźwych na party w sobotę wieczorem: 1 (Vasco)
- osób odwiezionych na sygnale na SOR: 1
- szklanek, które nie przetrwały party: ok. 5 do 10
- gęstość atmosfery przy wejściu do sleeping roomu ok. 3 nad ranem: poza skalą
Niniejszym można uznać party za bardzo udane :) Dzięki miker !

13

trubu, pozwól, że Cię poprawię. Trzeźwa na party w sobotę wieczorem (jak i na całym party) byłam też ja. Wypity alkohol: 0% :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

14

I jeszcze IRATA4. :)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

15

A ja nie dziękuję ;P Czekam na kolejne za rok.
Miker: party mega udane, w dodatku produkcje dopisały. Zmiana organizatora wyszła na plus :P

Sikor umarł...

16

Miker: Dziękuję, ze ci się chciało. Miło było znowu was wszystkich zobaczyć. Miker, rób rezerwację na 2017.

All I hear is the sound of me falling on the ground

17

Dzięki wielkie za party. I oczywiście powtórka za rok wskazana :)

18

party mega!:) To mój pierwszy Wapniak i mam nadzieje że nie ostatni! DZIĘKI MIKER! Fajnie było zobaczyć znów tyle "starych mord":D:D:D

19

:)

A ja ze swojej strony dodam, że przygotowanie party to jedno a samo party to drugie i właśnie to drugie bez Was na pewno by nie wyszło. DZIĘKI WIELKIE wszystkim za przybycie oraz za support fizyczny i duchowy.

To co, robimy za rok, czy dajemy sobie spokój? ;)

Pozdro!

m.

I Ty zostaniesz big endianem...

20

Ja ci dam "dajemy sobie spokój" !!!! :-D

.

21

A ja z pozycji osoby, która nie dotarła na party z przyczyn bardzo subiektywnych również chciałbym podziękować Mikerowi i Współorganizatorom i proszę Was bardzo bardzo, żebyście rezerwowali termin na 2017 :) Bo to było party, na które chciałem bardzo pojechać!
Cieszę się, że wszystko się udało i jest z tego kupa dobrej zabawy, gier, grafik i muzyki :)

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

22

Było super! Dzięki miker! Piszę się za rok :-)
(i mam nadzieję, że wtedy będę mógł zostać do końca)

Interesująca impreza. Pamiętam, że tam dojechałem.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

24

miker napisał/a:

:)

Pozdro!

m.

Za rok obowiązkowo powtóreczka! :)

Atari 65XE + LDW SUPER 2000 + SIO2SD + SIO2PC + Stereo + TTP + Ultimate Cart + Multicart XE

25

miker napisał/a:

... taki duzy, a takie glupie pytania zadaje :P

bylo bosko, choc krotko zabawilem. dzieki za impreze :D