czy to jest optymalna trasa?
No nie bardzo, bo prowadzi Trasą Toruńską, z której - zgodnie z tym, co pisze As - nie ma w tej chwili zjazdu na Jagiellońską. Lepiej przez most Gdański i rondo Starzyńskiego.
A czemu pytasz? Jednak się wybierasz? :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy to jest optymalna trasa?
No nie bardzo, bo prowadzi Trasą Toruńską, z której - zgodnie z tym, co pisze As - nie ma w tej chwili zjazdu na Jagiellońską. Lepiej przez most Gdański i rondo Starzyńskiego.
A czemu pytasz? Jednak się wybierasz? :)
czyli tak?
https://www.google.pl/maps/dir/Krak%C3% … 734882!3e0
jak cos to wyedytuj ta trase i wklej linka
Spakowane.
Oooooooooooooooooooooo, fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju fękju, bo nie bardzo miałem do czego podłączyć 1200XL (bo Vega może spokojnie iść po TV, no nie).
Dzięki i pozdrrrrrrrrrrrrrr.
czyli tak?
Końcówka prawidłowa, ostatni fragment jest OK. Ale czy najlepiej przez Radom - tego nie wiem.
A jak najbardziej optymalnie dojechać z S8?
Masz parę pięter wyżej...
To trasa turystyczna. Po drodze Powązki i Gargamel ;)
Jak wygląda mniej więcej plan zlotu?
Generalnie się lud zbiera.
Główne atrakcje w sobotę wieczorem, po drodze do kompotów jeszcze nieco niespodzianek. :)
Nasza ekipa przed niecałą godziną wystartowała z Wrocka. :)
Ja jestem dopiero koło Poznania. Zostawcie jakieś kiełbaski na wieczór :)
Ja mam nadzieję dotrę jutro, więc zostawcie trochę miejsca... :)
potrzebny jest na "gwałt" zewnętrzny czytnik do kart CF taki, do którego wchodzą Microdrive'y, oraz taki który zadziała w windą ikspe... Są chętni? Może być na partyplace
Ty sie lepiej zastanow jak mi oddasz czytnik, ktory Ci dalem :)
Dziś o 21:00 wracamy po przerwie z audycją na żywo. Demontaż #10 poświęcony będzie podsumowaniu majowo-czerwcowych imprez: Decrunch, Pixel Heaven i Stary Piernik (jeżeli ktoś był na Wapniaku i chciałby się podzielić wrażeniami, to zapraszamy na chata, który będzie otwarty). Do zobaczenia!
https://www.youtube.com/channel/UCO6fMh … XPSlA/live
Ty sie lepiej zastanow jak mi oddasz czytnik, ktory Ci dalem :)
... po*** bało mi się i zafiksowałem się na kwestii że czytnik mam od Voya. Więc jak stwierdziłem że już go nie ma na partyplace, to spokojnie czytnik spakowałem ;)
Hmmm - SV? będziesz?
Raczej slaba szansa :)
Zachowaj go sobie, bo z tego co wiem to jedyny, w ktory Twoj Microdrive wchodzi.
... w takim razie stawiam dobrą polską wódkę przy najbliższej okazji. 0.7 może być? Na więcej brakuje mi już odwagi... ;)
... w takim razie stawiam dobrą polską wódkę przy najbliższej okazji. 0.7 może być? Na więcej brakuje mi już odwagi... ;)
*oczywiście na łebka ;)
0.7 może być? Na więcej brakuje mi już odwagi... ;)
Chyba na głowę.
A tak w ogóle, to ktoś się orientuje, jak tam zdrowie Ryszarda?
Bo ponoć problemy były na party. Czy już coś lepiej?
Brak danych niestety. Rysiu - zdrowia życzę!
A tak przy okazji, na Wapniaku zupełnym przypadkiem (bo zapomniałem to rozpiąć - zbyt dobrze to wyglądało) odbyło się pierwsze kompo z video na bigskrinie generowanym po ... HDMI :P Dopracowałem też temat ST, STe, w kolejce Amstrad CPC6128 i PSX.
Stoi.
Trochę po czasie, ale wrzuciłem na pigwę moje zdjęcia z Wapniaka 2016 :).
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 57 zapytań