No Inn - jak patrzę po awatarze, to zmężniałaś nam co_nieco ;)
.. a jak pracujesz w takim kołchozie to uwierz mi, że odkąd w ciul ludzi wyjechało to o robotę znacznie łatwiej jest.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No Inn - jak patrzę po awatarze, to zmężniałaś nam co_nieco ;)
.. a jak pracujesz w takim kołchozie to uwierz mi, że odkąd w ciul ludzi wyjechało to o robotę znacznie łatwiej jest.
Pin: na party place jest dostepny router z erjotka od zawsze:
Pin, może i tak, ale ja wykonuję konkretną robotę i tutaj nie jest łatwo. Też myślę o wyjeździe :) Ze spraw technicznych to bierze ktoś na partyplace laptopa?
potrzebny jest na "gwałt" zewnętrzny czytnik do kart CF taki, do którego wchodzą Microdrive'y, oraz taki który zadziała w windą ikspe... Są chętni? Może być na partyplace
Aha - WAŻNE - w sobotę, prawdopodobnie po godzinie 15:00 przybędą GOŚCIE SPECJALNI!! Oj - będzie się działo ;)
Info z ostatniej chwili - na 99% mam komplet prac na VBXE compo! Czyli - mamy przed sobą 3 konkursy :)
Mam dwa takie, w tym jeden na USB 3.0, ale powinien pójść z 2.0. Czy zadziałają z XP (i czy wejdą microdrive'y), to nie wiem, bo używam 10-tki. :P Wezmę oba.
Mam jeszcze sprawę do ciebie, jeśli chodzi o CF, ale o tym na party. :)
Voy - luz. A, powiedz mi Pasiu na party się wybiera może?
Niestety nie.
Mam jeszcze jeden czytnik kart CF i paru innych formatów, który też robi za hub USB, ale zdjąłem kiedyś obudowę, bo nie wchodziły co grubsze CF-ki. Z trzema czytnikami to już wypas. :D
@Voy: bierz wszystkie. Od przybytku głowa nikogo nie rozboli! :)
ok - damy radę. Być może będzie prośba i przepraszam że nie dogadałem tego z Pasiem. Dasz rady zabrać doń mojego XEGS'a celem modyfikacji? ;)
Niestety nie będę się jutro widział z bratem, a i odebrać sprzętu od niego w piątek nie dam rady.
nieee - to ja Tobie chciałem dać kompa na Wapniaku, żeby do Pasia zabrać. ;)
Aha. :D Myślałem, że jest u niego. Jasne, wezmę. :)
A tak ten tego, dla wszystkich co jadą na wapniaka autem, omijać szerokim łukiem trasę toruńską/ aka most grota, oraz aleje solidarności..
Od dziś zaczyna się tam zabawa w zamknięcie zjazdów przed jagiellońską i za (czyli ulica vs party place).
Daruję sobie komentarz że słoje dają akurat w przeciwnym kierunku :P
Najlepiej dojechać do ronda starszyńskiego (przez most gdański) i później wg. gps , bądź znaleźć biedronkę :)
*pamiętajcie że aleje solidarności też chłopaki bawią się w tory tramwajowe, oraz od strony pragi północ/ targówka też nie jest za łatwo bo tam bawią się metro.....
Nie znam za bardzo wawy, ale mam nadzieję że od strony trasy 7 (z południa) nie będzie problemów. Jeśli na coś uważać, to podrzuć info.
W wawie teraz remont wszystkiego bo słoiki wyjechały ...
aaa - to my przyjezdni. Czyli powinno być ok.
As - a ty jesteś rodowity Warszawiak? - jakoś sobie nie przypominam ;)
AS jest z Pragi i tego się proszę trzymać :)
Czyli że jak, jest rodowitym Czechem? :D
AS - zabierz cyfre i rób zdjęcia, albo ja też porobię. Nie mam głowy do zabierania niekoniecznie potrfzebnych klamotów a i tak jest tego mega dużo ... ;)
tzn - pomijając tematy korków, to raczej leciał bym do Łodzi i tam dalej A2 na Wawe. Chyba, że nie masz ciężkiej nogi za kółkiem ;)
nieee - to ja Tobie chciałem dać kompa na Wapniaku, żeby do Pasia zabrać. ;)
???
Nic mi nie wiadomo, żebym miał coś robić przy jakimś kompie.
Uwaga! Od piątku rano uruchamiamy wapniakofon. Bywalcy wiedzą, po co on jest. Niebywalcy - brama jest zwykle zamknięta, dobrze jest się zameldować, że się dotarło. :)
Oto numer: 727284708.
Czy jest możliwość, że ktoś miałby dodatkowy zestaw głośniczków, mógłby go zabrać i pożyczyć na miejscu?
Pzdr.
PS: Jeśli ktoś coś dostarczy na compo ZX, to istnieje możliwość, że będzie leciało z ZX Vega, tak więc wskazana obsługa Kempstona.
Czy jest możliwość, że ktoś miałby dodatkowy zestaw głośniczków, mógłby go zabrać i pożyczyć na miejscu?
Spakowane.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 63 zapytań