Dokladniej wszystkich MUZYK i grafik. Z gory thx za info gdzie to lezy, podeslanie mejlem na darksolo@tlen.pl itd.
papapapappa.
ps. a niech mi do jutra ktos nie podesle to pozabijam ha! ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Scena - 8bit » Szukam stuffu ze SCENERY'98
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokladniej wszystkich MUZYK i grafik. Z gory thx za info gdzie to lezy, podeslanie mejlem na darksolo@tlen.pl itd.
papapapappa.
ps. a niech mi do jutra ktos nie podesle to pozabijam ha! ;]
szukajcie a znajdziecie...
btw: piąte "Nie zabijaj"
Ars kocham cie :P btw na next party qwa stawiam ci 3 wina i pijesz z nami :P
xrey: po 11 tiger/ng powiedizal ze niezle wymiatasz w pilke nozn. (pamietasz ta gierke 3 na 4;).
no.prob, chociaz wina nie pije, aj.
xrey: po 11 tiger/ng powiedizal ze niezle wymiatasz w pilke nozn. (pamietasz ta gierke 3 na 4;).
W swojej pace czyszcze lewą flankie (difens) wiec jestem raczej od brudnej roboty ale zdaża się i strzelić pare brameczek. he he na nastepne party biare pilke + Koreczki + getry + ochraniacze + spodenki + koszulkie mojej drużyny ... i dopiero wchodze na "murawe" ;)))) http://wawerfc.scene.pl rządzi! (tylko że ostatnio w dupe dostaje)
O kurka to i ja biore getry + trampki treningowe + koszulke treningowa (koszulka mojej druzyny sie porwala) i pogramy ! Ja gralem na prawy wahadle (pewnie x bedzie wiedzial o co chodzi) Piast Piastow r0x0r2 !
To ja biore te wina, ktorych nie chce ars.... :twisted:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Szukam stuffu ze SCENERY'98
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań