Widać, że jakoś wszystko kojarzy ci się z PO, GW, Newseekiem i wygląda na to, że masz jakiś wewnętrzny imperatyw aby innym to wmawiać .... nie wiem o co chodzi ale to twój a nie mój problem.
Na proste matematyczne wyliczenie wyskoczyłeś nagle jak Niesiołowski z jakimś bzdurnymi komentarzami (użyłem tego nazwiska bo pojawił się już parę postów wyżej) ... napisałbym nawet "z du..y wyjętymi". Nie wiem jaki proces zaszedł w twojej głowie aby tak to się zadziało ale trudno ... mleko się wylało .... drac030 poczuł potrzebę wyżycia się na forum .... padło niestety znowu na mnie .... chyba "taki teraz mamy klimat"
Czego nie zrozumiałeś w prośbie o napisanie takich starających się mi i innym wmówić coś co sobie wyobrażasz na mój temat w mailu bezpośrednio do mnie ? Konkretnie którego słowa ? Popełniłem jakiś błąd stylistyczny ? Semantyczny ? Coś mam powtórzyć ?
Musisz komuś "dowalić" a padło na mnie ... pisz maila. Masz jaki osobisty uraz do mnie ... pisz maila. Problem ze zrozumieniem słowa pisanego ? Pisz do mnie ... możesz nawet zadzwonić jeśli ma to załatwić sprawę.
Lingwista, który spędza życie na dywagacjach i pytaniach o wyższości słowa devellit nad devolsit powinien zrozumieć, że na swoje nieprecyzyjne pytanie nie uzyska precyzyjnej odpowiedzi ... ba ... nawet takiej , która wydaje mu się głupia. Ale na głupie pytanie taka odpowiedź nie jest niczym nadzwyczajnym.
Twoja dedukcja, że ze znajomości układu czwórkowego wynika sprzyjanie PO, GW i Newsweekowi przebija wszystko.
Nawet cytowanego powyżej Niesiołowskiego.
Gdybyś tylko merytorycznie skomentował wyliczenia to nie byłoby problemu ale swoją implikacyjną "wtopę" maskujesz, z braku lepszego argumentu, kretyńskim personalnym komentarzem o poglądach politycznych ... taka metoda określana jest chyba "Argumentum ad hominem" ?
Jeszcze raz powtarzam i proszę ... skończ z osobistymi "wycieczkami" jeśli nie masz nic ciekawszego do napisania w tej sprawie.