Procesor jak w temacie wersja przynajmniej 8mhz, najlepiej 14mhz w obudowie dip40 ,mogę się wymienić na wersję 4mhz i dopłatę ew na jakieś inne układy - ay, sidy z c64 itp
Kontakt pw, swiety93@wp.pl, tel 795 108 485
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] procesor w65c816 dip40
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Procesor jak w temacie wersja przynajmniej 8mhz, najlepiej 14mhz w obudowie dip40 ,mogę się wymienić na wersję 4mhz i dopłatę ew na jakieś inne układy - ay, sidy z c64 itp
Kontakt pw, swiety93@wp.pl, tel 795 108 485
o qrfa ... Dziadek czy efi?
EFI , chcę mieć dokładny zapłon do 8500 obrotow dzieki szybkim układom i przy okazji wrócić do korzeni ;) obecnie mi to juz działa na protezie na 8 mhz
Fiat "hybryda z kilku silników" w polonezie - https://www.youtube.com/watch?v=A1qeei1JbGU ;) takie coś zbudowałem
Da sie, da, fiatowski 1.1 po odelżeniu zamachu i usunięciu/przeniesieniu odcięcia można zakręcić nawet do 10k rpm więc 8500 to nic nadzwyczajnego ;) EOT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] procesor w65c816 dip40
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 47 zapytań