Poprawione.
PS. Yerzmyey też spał, mimo że brał udział. A nawet wygrał :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poprawione.
PS. Yerzmyey też spał, mimo że brał udział. A nawet wygrał :)
W przypadku prac wymagających innych sprzętów (specyficzne turbo do stacji dysków, CPU 65x816, prototypy nowych urządzeń lub inne mniej popularne modyfikacje)
Errata:
65c816. To nie 8088 ;)
EDIT: Czy wg. regulaminu nie można wystawić muzyczki na Atari w postaci źródłowej?
@Wieczór, dzięki!
@Pin, były różne oznaczenia tych procesorów. Spotkałem się z zapisem 65C816 i 65816, więc na wszelki wypadek wstawiłem "x" co w domyśle oznacza rodzinę. :-)
Muzyczkę możesz zapodać jak chcesz, ale pod warunkiem że da się to odtworzyć. Będę robił testy przed samą imprezą i w razie problemów zgłoszę się o pomoc. Ale pliki wykonywalne są bezpieczniejsze, bo nie ma okazji żeby coś nakaszanić z playerem.
Info ludzie, pliki info z pracami :) Tytuł, autor, co to jest :)
bo nie ma okazji żeby coś nakaszanić z playerem.
Spokojnie, playery dobrze grające do wszystkiego są - obsługują dowolnie zastany format.
Dobra, do roboty!
@thePink: będę na pewno prowadził rozmowy z najbliższymi hostelami/hotelami i załatwiał zniżki dla uczestników party. jeszcze jest na to czas :)
Zmienialiście coś w sajcie? Dziś po wejściu w jakąkolwiek podstronę magnetofon zostaje "na" i nie znika. Wczoraj było ok.
PS. Sillllyyyy Veeeennntttuuuuurree!!!!
Moment, coś usprawniłem i dlatego, już jest ok :) Nie spodziewałem się że na chromie się wywali ;)
Nadal nie działa. I ta muzyka na starcie... czy to 98'? :P
Zawsze była muzyka na starcie. A poza tym działa, masz popsuty internet :P
@thePink: będę na pewno prowadził rozmowy z najbliższymi hostelami/hotelami i załatwiał zniżki dla uczestników party. jeszcze jest na to czas :)
Biorę Dom Muzyka jak przy poprzednich edycjach.
a tą muzę można udostępnić tak żeby sobie posłuchać na kompie ? na czym 505 to robił ? mam nadzieję że na falconie :)
Jest tutaj: http://sillyventure.eu/images/sound/505 … enture.mp3
:)
VOy, ale to nie chodzi o mp3, tylko natywny format...
Jak byś miał :)
voy: dokładnie jak AS napisał. Wszak ja napisałem żeby można było na -> komputerze <- odpalić a nie na złomie PC czy Mac ;)
Dokladnie, w tej samej lokalizacji jest.jeszcze ogg z ta sama nazwa jesli ktos woli :)
Pochodzi z albumu ChiptunesWin vol. 4
Tu na soundcloud: https://soundcloud.com/five-o-five/adve … ly-venture
505 nie opublikował zadnych "zrodel". Przypuszczam ze to nie jest moduł.
voy: dokładnie jak AS napisał. Wszak ja napisałem żeby można było na -> komputerze <- odpalić a nie na złomie PC czy Mac ;)
Dać mu piwa...!
Dobrze pisze :)
No to go zapytaj :)
PS przecież na falconie możesz odtworzyć mp3, więc w czym problem :)
Obstawiam, że to jednak jakis Renoise a nie Falcon. Ale mam nadzieję, że się mylę;)
grey/msb napisał/a:@thePink: będę na pewno prowadził rozmowy z najbliższymi hostelami/hotelami i załatwiał zniżki dla uczestników party. jeszcze jest na to czas :)
Biorę Dom Muzyka jak przy poprzednich edycjach.
Hmm,
10.11.2016 - 13.11.2016
"Pokój 2 osobowy standard
wyposażony w dwa oddzielne łóżka, TV 26'' LED, WIFI, telefon, zestaw do parzenia herbaty, łazienkę z prysznicem.
Oferta bez zwrotna bez śniadania
562,00 PLN "
:(
zapytaj lepiej, czy ogrzewanie będzie ;) Ci, co zamarzli bodaj w Bursztynku mogą Ci wyjaśnić jak wygląda noc na Antarktydzie z farelką w dłoni :D
Pin, bursztynek ciepły był....
Oj bardzo ciepły :)
*** teraz nastąpi cenzura****
Oj, mroźne noce bywały w bursztynku, bardzo mroźne :(
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 50 zapytań