@pin: właśnie się zastanawiam, osobiście (będąc np. na Error In Line w Niemczech) uwielbiałem moment niespodzianki podczas compo :)
Co do panienek - rozumiem że taka opcja Ci odpowiada?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@pin: właśnie się zastanawiam, osobiście (będąc np. na Error In Line w Niemczech) uwielbiałem moment niespodzianki podczas compo :)
Co do panienek - rozumiem że taka opcja Ci odpowiada?
Może być, tylko nie wiem czy drzwi wejściowych nie trzeba będzie przerabiać ;)
Taka pani to niezła opcja. Zamiast trzem, płaci się jednej tancerce, a i tak zajęta zostaje cała scena. :)
VLX:
No nie wiem. Patrzę na nią i po prostu widzę, że weźmie gażę za trzech.
Pinek to by się pomiędzy zmieścił ;)
Wystarczy jedna. Pin up girl :)
W najnowszym numerze pisma RetroKomp jest sporo rzeczy o Atari, w tym artykuł o nadchodzącym Silly Venture 2k16.
Wkrótce napiszę recenzję najnowszego numeru :) Podziękowania dla wydawcy - Adama Zalepy !
Ten artykul jest niekompletny w sferze graficznej, nie ma Justine Gromada?
Całe 7 osób wybiera się na party?
Problemik był :( Kto trzeba został rozstrzelany.
A już myślałem że zebrała się komisja weryfikacyjna...
https://www.youtube.com/watch?v=85QX5YdPBmo
Także ten... Zgodnie z komunikatem powyżej, przepraszamy za niedogodności i uprzejmie prosimy o ponowienie wpisu. Tym razem nie zginie, bo tym razem backup jest co chwilę robiony (a nie było w ogóle, no...). Służby techniczne kajają się pokornie posypując głowę popiołem.
Chciałbym powrócić do tematu listy obecności. Jak już wspominał Wieczór, na skutek pewnych "okoliczności" zmuszeni zostaliśmy do jej "ponownego otwarcia". Na liście z tego co pamiętam było 137 osób, natomiast na "facebookowej" - 107. Co ważne - listy te "nie przenikały się", a więc na jednej i drugiej liście były osoby, które nie deklarowały się na "tradycyjnej" bądź "facebookowej".
Obecnie lista na domenie www.sillyventure.eu liczy ok. 80 osób, a więc o wiele mniej niż na którejkolwiek ze wspominanych list. Dla mnie, jako organizatora, ma to bardzo duże znaczenie. Wiele osób na liście to "dobra taryfa przetargowa" przy oficjalnych rozmowach z ewentualnymi sponsorami. Oficjalna strona SV2k16 jest już praktycznie gotowa, ale ukaże się w momencie, gdy lista obecności osiągnie poziom sprzed miesiąca.
Dlatego Kochani - proszę Was raz jeszcze - zapiszcie się ponownie na listę.
No i stało się, pękła "setka" :D Co prawda do poziomu sprzed miesiąca brakuje blisko 40 osób, ale jest to wystarczająca liczba, aby zaprezentować nową stronę SV2k16.
Wieczór już mi podesłał taśmę z najnowszą wersją :D
Dlatego, już za momencik, już za chwileczkę...
Tylko skopiuj tą taśmę, zanim ją szlag trafi :D
Oj z taśmy to się przy dzisiejszych rozmiarach stron trochę może wgrywać na ten serwer;) Mam nadzieję, że to leci w turbo?
Oczywiście, że w normalu. Turbo? Atari tak nie chciało :)
Pasek chyba padnięty, względnie taśma, ponieważ nierównomiernie się kręci ;)
Wiedziałem, że ktoś zauważy... Taśma i pasek są w porządku, to efekt siły Coriolisa. Grey, przełóż, widzę, że pierwsza już poszła!
Dlatego, już za momencik, już za chwileczkę...
Daj że to już, albo po prostu daj jak będzie bo szkoda czasu ;)
Mamy przyjemność zaprezentować Wam nową stronę SV2k16 ! Co jakiś czas będziemy tam wrzucić nowinki związane z tegoroczną edycją, w tym niepublikowane wcześniej materiały.
Życzymy miłego odbioru ! :)
Odbiór dobry...
Michał a bursztynek będzie???
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 53 zapytań