Oj fakt, dwulatka nie wiem gdzie dojrzałem. Przepraszam, za insynuacje też.
Był w tytule wątku jeszcze parę godzin temu, wyczuwam wpływy administracyjne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Edycje postów itp.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oj fakt, dwulatka nie wiem gdzie dojrzałem. Przepraszam, za insynuacje też.
Był w tytule wątku jeszcze parę godzin temu, wyczuwam wpływy administracyjne.
Tu też chcesz dostać bana?
Taka prawda, rano był temat "Proste gry dla dwulatka (tylko file, albo ruch joya)", a teraz jest tylko "Proste gry (tylko fire, albo ruch joya)". Mam zacząć robić screenshoty, bo nie umiecie się przyznać
Nie, to nie jest prawda. I tak, rób screenshoty, bo masz przywidzenia. Poza tym jeśli kogoś się oskarża to tylko mając dowody, a nie "wydajemisie".
Nie, to nie jest prawda. I tak, rób screenshoty, bo masz przywidzenia.
Okej, robię. A więc by formalnościom stało się zadość, oto i są:
A jeśli komputery mają przywidzenia, to chyba wylądowałem w innym Matrixie :)
Należą Ci się przeprosiny. Śledztwo wykazało, że użytkownicy mogą zmieniać treść pola "temat" - widać "siwys" sam zmienił treść tematu wątku. Można się rozejść.
Powiedzmy sobie to wprost - w pijar to się bawić umiesz.
Możliwości edycji tematu na tym forum (tytułu, nie posta OP) nie było nigdy wcześniej. Gdyby była, to bym z niej kilkukrotnie skorzystał i nie tylko ja, dobrze o tym wiesz. Po czym nagle pojawia się taka opcja zaraz po akcji z tajemnicznym znkinięciem dwulatków (i nie mam tu na myśli porwania dzieci) - przypadek, prawda?
Z tematu też chyba zniknęło parę postów, ale za to sobie ręki nie dam uciąć.
Jednak pytanie pozostaje i chyba trzeba je ująć terminologią uliczną, skoro nie trafia inaczej:
O [tu wstaw wulgarne określenie męskiego narządu rozrodczego] tutaj chodzi?
@skrzyp: Jeśli jesteś autorem wątku wtedy podczas edycji/reedycji pierwszego posta masz możliwość edycji tematu. Taka możliwość była odkąd pamiętam.
Generalnie szkoda chyba się awanturować, bo to nie wnosi nic do tematu.
Przyznaję, że też zdarzało mi się edytować tytuł swojego wątku, zarówno w przeszłości jak i obecnie , gdy trafiła się literówka.
Możliwości edycji tematu na tym forum (tytułu, nie posta OP) nie było nigdy wcześniej. Gdyby była, to bym z niej kilkukrotnie skorzystał i nie tylko ja, dobrze o tym wiesz.
Okazuje się, że była.
Z tematu też chyba zniknęło parę postów,
Nie zniknęło.
O [tu wstaw wulgarne określenie męskiego narządu rozrodczego] tutaj chodzi?
Jeśli szukasz spisku, to nie tutaj. Powiedziałem już - można się rozejść.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Edycje postów itp.
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 55 zapytań