Ze starej Sondy zrobiono co zrobiono a teraz jeszcze Miś Uszatek w 3D
Co będzie następne? Reksio?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » Szarganie świętości...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ze starej Sondy zrobiono co zrobiono a teraz jeszcze Miś Uszatek w 3D
Co będzie następne? Reksio?
Nowy Miś Uszatek całkiem fajny. Zobaczymy jak będzie wyglądał finalny film.
Niezależnie od tego czy końcowy efekt mi się podoba czy nie, ja jestem za.
Gdyby nie takie inicjatywy to, dzisiejsza młodzież nie miała by pojęcia o Sondzie i Misiu Uszatku.
Czekam na więcej.
a musi mieć? Kombatanctwo...
Pszczółka Maja w 3D też dziwnie wygląda. Ale jest. Wydaje mi się że to lepsze niż Szeryf Kaja (kot) czy stworek Henry. (Pierwsze z brzegu z przypadkiem kupionej płyty z piosenkami Disneya.)
A Miś Uszatek oryginalny to jaki był? Przecież w 3D bo to kukiełki były. Zużyte to trzeba nowe było coś zrobić skoro w Japonii go kochają i zapłacą za nowe odcinki.
Co Rosjanie zrobili z Maszą i niedźwiedziem. Ile tego jest i w ilu językach.
Sonda mi się akurat podobała, chociaż za dużo po całym dniu za kółkiem nie kontaktowałem. Stara już nie wróci.
Forma była ok, tylko trochę za późno emisja.
I te 15 minut na koniec terminu na reklamy i inną autopromocję zostawione w programie. Ciut długo na nagrywanie automatyczne w domu.
Postacie z Uszatka wyglądają sympatycznie, a to jest rzadkością wśród relatywnie niskobudżetowych animacji. Jestem za.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Szarganie świętości...
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 52 zapytań