Pierwsza przymiarka ... i nie pasuje ... za krotkie zlacza pod spodem. Nowe już zamowione ale za minimum 2 tygodnie beda ;/
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pierwsza przymiarka ... i nie pasuje ... za krotkie zlacza pod spodem. Nowe już zamowione ale za minimum 2 tygodnie beda ;/
nie mogę oka nacieszyc :) miejsca sporo w zapasie, wnioskuje że w planach jest umieszczenie złącza PCI :)
oj prawie prawie;) fajnie, że projekt idzie do przodu!
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Za tydzień będę w Polsce na wakacjach i chciałbym złożyć i odpalić prototypa.
Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
sluze swoim, w PL tez bede za tydzien tzn. najwczesniej 13ego. moge wysłać.
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Za tydzień będę w Polsce na wakacjach i chciałbym złożyć i odpalić prototypa.
Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
Duddie…
Co to znaczy wyjebało? Bo on jest prosty jak paczka gwoździ, zlutuj sobie.
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
Sprawdzę w weekend ale chyba mam adapter falcon <-> vga. Co prawda nigdy go nie testowałem bo falcona odpalam pod rgb, więc nie wiem czy działa. Ale mogę poszukać i jeśli go znajdę to Tobie wysłać.
Co to znaczy wyjebało? Bo on jest prosty jak paczka gwoździ, zlutuj sobie.
wjeb... a nie wyjeb... taki niuans :)
Fajny patent z tym 'ludzikiem' :)
Willy, znalazłem adapter. Nie ma przełącznika i jest to jakaś prowizora, ale przetestowałem i działa.
Jak chcesz mogę Ci pożyczyć. Jeśli jesteś zainteresowany to podaj adres na priv to wyślę.
Willy, w razie czego drugi adapter bez przelacznika czeka na ciebie w 3miescie w zależności gdzie lądujesz.
Kiedy będzie można zamawiać ? :)
Kopia postu z atari-forum:
I would apologise for the extreme long time without any update. Hard days ... and i will not bother you about that.
So. Good news (as mentioned few post above). I got the proto CT60e to work. The problem was bit more complicated. A compilation of bath of broken CPLD's, errors in soldering mask on PCB and all possible small crap.
But.
It is ALIVE. Finally.
I am so glad, that i could not resist to make small video about that. Luckily i got some footage from my work.
Just Enjoy it: https://youtu.be/Dd3p-RP6Ad8
I will post next news as soon as i get test reports.
Smacznego.
Willy.
no i pięknie, procki czekają !
Zamawiam.
Super! Falcon i 060 czekają już wyprasowane;)
I jakie chłodzenie będzie można tam założyć ...
Rewelacja !!! :D
Ja też chcę (zarezerwować, zamówić).
Willy - coś się ruszyło ? Jakieś konkrety kiedy gdzie i za ile ?
Rusza się rusza powoli idzie do przodu...
wg. przecieków :P 105 mhz stabilnie działa.
Ja tam nic nie wiem ...
A ten radiator i wiatrak (chyba od Pentium 4?) to po prostu był pod ręką, czy na mniejszym nie pojedzie?
Wersja od Rudolph'a śmiga na takim małym:
Taki był pod ręką ;)
Na 66MHz działa bez radiatora. Testowane na procku 68060RC50 i SDRAM 100MHz CL2. Działa tak samo z ram 100MHz jak i 133MHz.
Na 66MHz odpalił na wszystkich kościach RAM jakie wpadły mi w ręce (a mam ich sporo)
no cacy
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 77 zapytań