Pierwsza przymiarka ... i nie pasuje ... za krotkie zlacza pod spodem. Nowe już zamowione ale za minimum 2 tygodnie beda ;/
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pierwsza przymiarka ... i nie pasuje ... za krotkie zlacza pod spodem. Nowe już zamowione ale za minimum 2 tygodnie beda ;/
nie mogę oka nacieszyc :) miejsca sporo w zapasie, wnioskuje że w planach jest umieszczenie złącza PCI :)
oj prawie prawie;) fajnie, że projekt idzie do przodu!
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Za tydzień będę w Polsce na wakacjach i chciałbym złożyć i odpalić prototypa.
Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
sluze swoim, w PL tez bede za tydzien tzn. najwczesniej 13ego. moge wysłać.
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Za tydzień będę w Polsce na wakacjach i chciałbym złożyć i odpalić prototypa.
Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
Duddie…
Co to znaczy wyjebało? Bo on jest prosty jak paczka gwoździ, zlutuj sobie.
Wje..ało mi adapter falcon <-> vga. Jakby miał ktoś na sprzedaż lub wypożyczyć takową, najlepiej z przełacznikiem ale to nie jest mus, na miesiąc dwa proszę bardzo o kontakt.
Sprawdzę w weekend ale chyba mam adapter falcon <-> vga. Co prawda nigdy go nie testowałem bo falcona odpalam pod rgb, więc nie wiem czy działa. Ale mogę poszukać i jeśli go znajdę to Tobie wysłać.
Co to znaczy wyjebało? Bo on jest prosty jak paczka gwoździ, zlutuj sobie.
wjeb... a nie wyjeb... taki niuans :)
Fajny patent z tym 'ludzikiem' :)
Willy, znalazłem adapter. Nie ma przełącznika i jest to jakaś prowizora, ale przetestowałem i działa.
Jak chcesz mogę Ci pożyczyć. Jeśli jesteś zainteresowany to podaj adres na priv to wyślę.
Willy, w razie czego drugi adapter bez przelacznika czeka na ciebie w 3miescie w zależności gdzie lądujesz.
Kiedy będzie można zamawiać ? :)
Kopia postu z atari-forum:
I would apologise for the extreme long time without any update. Hard days ... and i will not bother you about that.
So. Good news (as mentioned few post above). I got the proto CT60e to work. The problem was bit more complicated. A compilation of bath of broken CPLD's, errors in soldering mask on PCB and all possible small crap.
But.
It is ALIVE. Finally.
I am so glad, that i could not resist to make small video about that. Luckily i got some footage from my work.
Just Enjoy it: https://youtu.be/Dd3p-RP6Ad8
I will post next news as soon as i get test reports.
Smacznego.
Willy.
no i pięknie, procki czekają !
Zamawiam.
Super! Falcon i 060 czekają już wyprasowane;)
I jakie chłodzenie będzie można tam założyć ...
Rewelacja !!! :D
Ja też chcę (zarezerwować, zamówić).
Willy - coś się ruszyło ? Jakieś konkrety kiedy gdzie i za ile ?
Rusza się rusza powoli idzie do przodu...
wg. przecieków :P 105 mhz stabilnie działa.
Ja tam nic nie wiem ...
A ten radiator i wiatrak (chyba od Pentium 4?) to po prostu był pod ręką, czy na mniejszym nie pojedzie?
Wersja od Rudolph'a śmiga na takim małym:
Taki był pod ręką ;)
Na 66MHz działa bez radiatora. Testowane na procku 68060RC50 i SDRAM 100MHz CL2. Działa tak samo z ram 100MHz jak i 133MHz.
Na 66MHz odpalił na wszystkich kościach RAM jakie wpadły mi w ręce (a mam ich sporo)
no cacy
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 16/32bit » CT(x)60(3) Clone Project.
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 54 zapytań