Panie Piotrze Duda, wskazałem na błąd w nazwie urządzenia - niestety, upiera się waść, że urządzenie jest czym innym niż jest. W związku z tym wskazałem na prawidłowe urządzenie o podanej nazwie, dodając adnotację o "wrednym kłamcy ;)" - z emotikionem na końcu, na co dostałem ofertę "zrobienia loda" itp (szybko przez Pana przeedytowaną" i wiadomość prywatną. Odpowiedziałem na nią, a Waść się nadal upierasz - więc poprosiłem o zdjęcie SIO2USB będącego produkcji lotharka -bo takowego nie znam. Ma on w ofercie SIO2PC w wersji USB - a jest to zgoła inne urządzenie (służące do podłączenia PC przez port USB, a nie urządzeń/kart pamięci (pandrive) USB. Zostałem nazwany głupkiem, więc przyjąłem, że Pan PIOTR DUDA lubbi nazywać siebie głupkiem, bo mądra osoba bądź by się poddzieliła informacją o faktycznym urządzeniu SIO2USB planowanym przez lotharka, a nie występującym na stronie, bądź przyznała do błędu w nazwie urządzenia. Właśnie ze względu na "przyszłe pokolenia" odwiedzające tą stronę, aby uniknąć błędów logicznych.
Btw: dzwonić nie zamierzam, a groźby karalne - jak pisałem - zgłosiłem moderatorowi. Mam nadzieję, że da znać Panu Piotrowi Dudzie, że takie działania są niewskazane. Słyszałem, że na irc-u też PAN PIOTR DUDA ma jakieś niesnaski, więc może warto się nad tym zastanowić.
P.S.
Dane zaczerpnąłem z Allegro, są publicznie dostępne.
P.S.2.
Jak Pan PIOTR DUDA zjawi się na Wapniaku - w miłej atmosferze możemy porozmawiać na temat różnych urządzeń podłączanych do Atari. Ewentualnie, jak Pan PIOTR DUDA nie ma chęci, możemy nawet nie rozmawiać - mimo wszystko zlot warto odwiedzić.
Sikor umarł...