@pin: właśnie się zastanawiam, osobiście (będąc np. na Error In Line w Niemczech) uwielbiałem moment niespodzianki podczas compo :)
Co do panienek - rozumiem że taka opcja Ci odpowiada?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@pin: właśnie się zastanawiam, osobiście (będąc np. na Error In Line w Niemczech) uwielbiałem moment niespodzianki podczas compo :)
Co do panienek - rozumiem że taka opcja Ci odpowiada?
Może być, tylko nie wiem czy drzwi wejściowych nie trzeba będzie przerabiać ;)
Taka pani to niezła opcja. Zamiast trzem, płaci się jednej tancerce, a i tak zajęta zostaje cała scena. :)
VLX:
No nie wiem. Patrzę na nią i po prostu widzę, że weźmie gażę za trzech.
Pinek to by się pomiędzy zmieścił ;)
Wystarczy jedna. Pin up girl :)
W najnowszym numerze pisma RetroKomp jest sporo rzeczy o Atari, w tym artykuł o nadchodzącym Silly Venture 2k16.
Wkrótce napiszę recenzję najnowszego numeru :) Podziękowania dla wydawcy - Adama Zalepy !
Ten artykul jest niekompletny w sferze graficznej, nie ma Justine Gromada?
Całe 7 osób wybiera się na party?
Problemik był :( Kto trzeba został rozstrzelany.
A już myślałem że zebrała się komisja weryfikacyjna...
https://www.youtube.com/watch?v=85QX5YdPBmo
Także ten... Zgodnie z komunikatem powyżej, przepraszamy za niedogodności i uprzejmie prosimy o ponowienie wpisu. Tym razem nie zginie, bo tym razem backup jest co chwilę robiony (a nie było w ogóle, no...). Służby techniczne kajają się pokornie posypując głowę popiołem.
Chciałbym powrócić do tematu listy obecności. Jak już wspominał Wieczór, na skutek pewnych "okoliczności" zmuszeni zostaliśmy do jej "ponownego otwarcia". Na liście z tego co pamiętam było 137 osób, natomiast na "facebookowej" - 107. Co ważne - listy te "nie przenikały się", a więc na jednej i drugiej liście były osoby, które nie deklarowały się na "tradycyjnej" bądź "facebookowej".
Obecnie lista na domenie www.sillyventure.eu liczy ok. 80 osób, a więc o wiele mniej niż na którejkolwiek ze wspominanych list. Dla mnie, jako organizatora, ma to bardzo duże znaczenie. Wiele osób na liście to "dobra taryfa przetargowa" przy oficjalnych rozmowach z ewentualnymi sponsorami. Oficjalna strona SV2k16 jest już praktycznie gotowa, ale ukaże się w momencie, gdy lista obecności osiągnie poziom sprzed miesiąca.
Dlatego Kochani - proszę Was raz jeszcze - zapiszcie się ponownie na listę.
No i stało się, pękła "setka" :D Co prawda do poziomu sprzed miesiąca brakuje blisko 40 osób, ale jest to wystarczająca liczba, aby zaprezentować nową stronę SV2k16.
Wieczór już mi podesłał taśmę z najnowszą wersją :D
Dlatego, już za momencik, już za chwileczkę...
Tylko skopiuj tą taśmę, zanim ją szlag trafi :D
Oj z taśmy to się przy dzisiejszych rozmiarach stron trochę może wgrywać na ten serwer;) Mam nadzieję, że to leci w turbo?
Oczywiście, że w normalu. Turbo? Atari tak nie chciało :)
Pasek chyba padnięty, względnie taśma, ponieważ nierównomiernie się kręci ;)
Wiedziałem, że ktoś zauważy... Taśma i pasek są w porządku, to efekt siły Coriolisa. Grey, przełóż, widzę, że pierwsza już poszła!
Dlatego, już za momencik, już za chwileczkę...
Daj że to już, albo po prostu daj jak będzie bo szkoda czasu ;)
Mamy przyjemność zaprezentować Wam nową stronę SV2k16 ! Co jakiś czas będziemy tam wrzucić nowinki związane z tegoroczną edycją, w tym niepublikowane wcześniej materiały.
Życzymy miłego odbioru ! :)
Odbiór dobry...
Michał a bursztynek będzie???
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 54 zapytań