No właśnie tylko ani widu ani słychu o Simbo albo płytkach. Ja już mu wysłałem maila i na razie nic. Wyglądało na to jakby się zirytował że parę osób nie rozumiejących natury Magnum narzekało że simy im nie działają itp. Mam nadzieję że nie porzucił tematu, bo szkoda by była świetny dodatek do TT.
erOS napisał/a:Simbo wypuścił swoją kartę w 2010r. i ponoć nadal ją montuje. W listopadzie 2015 Simbo pisał, że ma płytki i części
a cenę ustalił na:
£55 per board
£40 a pair of ram EDO 128MB 60ns tested
Miał nas umieścić na liście zamówień i dać znać kiedy zmontuje... ale minęły już chyba 3 miesiące i pewnie Piter stracił już nadzieję, że się odezwie :> a ja miałem okazję nabyć od razu od Artika więc się wymiksowałem.
Ale jakby co to mam email do Simbo.. mogę przekazać na PM gdyby był ktoś chętny zaczepić go o Magnuma.
A co do montażu w PL, to pewnie skoro do tej pory nie zrobił tego Artik (a robił już inne Magnumy do ST) to pewnie nikt już nie zrobi ;)
1040 STF, 1040 STE, MonSTEr board, Ultrasatan, Netusbee, kabel SCART + SCART do HDMI upkonwerter, AMD Hackintosh, Apple Powermac G5 2x2.7GHz chłodzone wodą PPC, parę Thinkpadów do pracy, C64, Commodore +4, NES, N64, Sega Dreamcast, Wii, Genesis, GBA, DSi, Gamecube... kolekcja w budowie