Oksywie znowu wzywa :D
Zapraszam w piątek, 26 lutego 2016, w miejscu znanym stałym bywalcom, nowi proszeni są o PW z zapytaniem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie znowu wzywa :D
Zapraszam w piątek, 26 lutego 2016, w miejscu znanym stałym bywalcom, nowi proszeni są o PW z zapytaniem.
no i extra tylko czy starzy rozpoznają nowe miejsce po zmianach? ;)
i czy jest nowa wygodna sofa żebym mógł pospać - szczerze to z tej co miałeś ostatnio się zsuwałem ;)
Mnie tam Oksywie jeszcze nie wzywa, doktor mówi ze wyniki mam dobre i jeszcze pociągnę...
A tak poważnie to chętnie wpadnę jak nic nie wypadnie :) W kwestii organizacyjnej:
1) Trzeba teraz brać worek z kapciami?
2) Rezerwuję miejsce na siedzenie na sofie zaraz po Piterze!
Jest nowa, wygodna sofa :D
Kolizja dat... Mam w tym czasie byc w Koszalinie...
Przybywam :)
Postaram się przyjechać, aczkolwiek pracuję w systemie zmianowym i nie wiem jak wypadnie 26-go :)
@Jesionen: czy mogę przywieźć monitor Atari SC 1435 o którym kiedyś rozmawialiśmy? Problem nadal nierozwiązany. od pamiętnego Retro-Kompa gdzie katowałem dema na Falcona nigdy nie powrócił do żywych (trafo).
@Grey: Jasne nie ma problemu :) Do zobaczenia. Pozdrawiam
Super, z góry dzięki ! :D
Grey - nie wiem czy czasem Duddi nie będzie miał nowych trafopowielaczy do SC1435
Do SC1435 pasuje HR7533 (ETRF00064) - w sklepach internetowych się zdarza.
Zgadza się ale "wygodniejsze" są FBT43413 i na szczęście dostępne. Regulacja tylko ostrości obrazu i tyle. To tak tylko z mojej praktyki :)
Przypomnienie - spotykamy się za tydzień.
@AdamK: tak jak pisałem wcześniej - postaram się być :)
@Jesionen: czy mógłbyś załatwić dla mnie to trafo i naprawić mi monitor? Będę ogromnie wdzięczny. Znając życie, jeśli teraz tego nie zrobię - nie zrobię nigdy. SV za mocno będzie absorbowało moją uwagę i czas.
@Grey: trafo już czeka:) tylko monitora brak :) obiecałem i zrobię:). Gdybyś nie dał rady być na sztabie zostaw monitorek Piterowi lub Bartkowi:)
@Jesionen: właśnie pisałem, ale zadzwoniłeś :D anyway, dzięki !!!
pozostały mi jakieś koszulki SV, jakby był ktoś zainteresowany nabyciem "kopii zapasowej" to proszę o cynę na PM lub maila.
@Grey: wezmę koszulki z edycji Jaguara moim zdaniem najlepsze 2K13 "L" x2 pozdrawiam:)
Dziękuję wszysykim sztabowcom za przybycie, oraz tym zdalnym :D
a ja dziękuję za gościnę: Adamowi (w lokalu mieszkalnym) a At0mowi (w telefonie) ;)
Przyłączam się oczywiście do podziękowań :) Postaram się na dniach wrzucić jakieś fotki :)
elegancko i kulturalnie było, dzieki za sztaba Adam
Dzięki za sztaba było świetnie, pozdrawiam i do następnego :)
Grey był? Jak to się stało, żeśmy się nie widzieli? :)
@erOS: Był ale ty za późno byłeś uczestnikiem wirtualnym :0
szkoda, szkoda... ale nic nie poradzę, że gospodarz wolał puszczać dema z PC zamiast używać go do komunikacji ;)
btw. następnym razem można wirtualnie ściągnąć więcej osób np. z wysp Wieczora czy Sqwarda :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #16
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 64 zapytań