Robimy zrzutę ?
http://www.atari.org.pl/forum/profile.php?id=241
Zacytuje z FB
"Hej ludziki kochane. Pomagam, staram się być dobrym człowiekiem... który teraz potrzebuje Waszej pomocy.
Zostałam zdiagnozowana z Zespołem Hortona, czyli klasterowymi bólami głowy. Jest to rzadka, ale bardzo upierdliwa choroba, której wyleczyć się na obecną chwilę nie da. Ale można minimalizować ilość ataków.
Ataki występują od 1-2 na dwa dni do kilkunastu dziennie. NFZ ma wy***** z góry na dół i leki, które są skuteczne, nie są w ogóle refundowane, a kosztują 300,00PLN za dwa zastrzyki... Jeden zastrzyk to dzień spokoju. Bóle mogą trwać nawet do 8 tygodni bez przerwy.
Drugim skutecznym sposobem jest podawanie tlenu medycznego. Wypożyczenie maszyny kosztuje około 100,00PLN za miesiąc. Znając moje szczęście jak wypozyczę - nie będzie mnie bolało nic, w momencie jak ją oddam - łeb mnie zacznie napi*. Używany kondensator tlenu kosztuje około 1000,00PLN. Plan jest taki, że najlepiej wyjdę na tym, jeśli kupię ten kondensator i tutaj potrzebuję Waszej pomocy. Nie będę się bawiła w portale typu siepomaga, bo tam są bardziej potrzebujący ludzie.
Kto widział mnie podczas ataku bólu głowy - zrozumie. Kto nie widział, niech się cieszy..."
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację