Robimy zrzutę ?
http://www.atari.org.pl/forum/profile.php?id=241
Zacytuje z FB
"Hej ludziki kochane. Pomagam, staram się być dobrym człowiekiem... który teraz potrzebuje Waszej pomocy.
Zostałam zdiagnozowana z Zespołem Hortona, czyli klasterowymi bólami głowy. Jest to rzadka, ale bardzo upierdliwa choroba, której wyleczyć się na obecną chwilę nie da. Ale można minimalizować ilość ataków.
Ataki występują od 1-2 na dwa dni do kilkunastu dziennie. NFZ ma wy***** z góry na dół i leki, które są skuteczne, nie są w ogóle refundowane, a kosztują 300,00PLN za dwa zastrzyki... Jeden zastrzyk to dzień spokoju. Bóle mogą trwać nawet do 8 tygodni bez przerwy.
Drugim skutecznym sposobem jest podawanie tlenu medycznego. Wypożyczenie maszyny kosztuje około 100,00PLN za miesiąc. Znając moje szczęście jak wypozyczę - nie będzie mnie bolało nic, w momencie jak ją oddam - łeb mnie zacznie napi*. Używany kondensator tlenu kosztuje około 1000,00PLN. Plan jest taki, że najlepiej wyjdę na tym, jeśli kupię ten kondensator i tutaj potrzebuję Waszej pomocy. Nie będę się bawiła w portale typu siepomaga, bo tam są bardziej potrzebujący ludzie.
Kto widział mnie podczas ataku bólu głowy - zrozumie. Kto nie widział, niech się cieszy..."
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.