76

Śliczny termin

.

77

dobra, może inaczej bo widzę że decyzji nie ma. Przyjadę, jeśli ostatni omawiany termin jest aktualny.

Kontakt: pin@usdk.pl

78

Pasuje. Tylko niech termin nie zmieni się nagle z dnia na dzień, bo to trzeba teraz wszystko w pracy planować itp.

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

79

To ja też wstępnie zaklepuję.

80

miker napisał/a:
lewiS napisał/a:

Trzeci weekend maja (20-22) byłby wyborny.

Myślę, że tutaj można się ulokować. Kto jest przeciw, bo za to rozumiem jest Was nieco? :)

Miker potwierdź proszę ten termin tak aby każdy mógł zarezerwować sobie czas....

81

Potwierdzam i myślę, że mniej więcej do końca roku będzie już zaklepany na stówkę. :)

I Ty zostaniesz big endianem...

82

Pin napisał/a:

No chcemy, tylko że prywata moja będzie związana z pięterkiem. Dopłacę do kosztów, bo planowo z familią zapewne ;)

Pinek, no pewnie, wbijaj na pięterko! :)

Już za chwileczkę, już za momencik... będzie coś więcej na temat się kręcić. :)

83

A, co do terminu - ponieważ mogłaby zajść niejasność w temacie to jest ostatni weekend maja (27-29.05.2016).

Dzięki Pinek za czujność! :)

84

I jak widać miliony chętnych namawiających na WAP-NIAKa podczas Atari Party w zeszłym roku znowu schowało się pod kamyczki nie chcą wspomóc Mikera, mając wątek/wszystkich/wszystko w głębokim poważaniu. Brawo, Panowie! To jest właśnie WASZE mentalne wspomaganie zlotów. Nie dziwię się, że Rysiek zrezygnował :(
No cóż - Michał, ja ssię na party pojawię, ale z przyczyn obiektywnych będę "przelotem". Powodzenia w organizacji!

Sikor umarł...

85

Sikor, wyluzuj - będzie dobrze ;)

Kontakt: pin@usdk.pl

86

Sikor, nie marudź :-) I popraw literówkę w ostatniej linijce bo burzy nieco podniosłość całości ;-)

87

Sikor - namawiano Ciebie, i to ty zrezygnowałeś. Sprawę podjął miker bo _ty_ zrezygnowałeś. Więc zamknij teraz jadaczke w tej materii.
Nie jesteś od oceniania, bo sam dobrowolnie się tego zrzekłeś. Miker dostaje wsparcie niekoniecznie publicznie w wątku, i to on powinien ewentualne protesty/żale podnosić, a nie ty. To co ty robisz natomiast tym postem,  doskonale zniechęca ludzi do jakiejkolwiek aktywności okołopartowej. Więc spuść trochę powietrza ze swojego ego i przestań się przyklejać do party którego organizacji sam się zrzekłeś z powodów czysto ambicjonalnych (aka focha)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

88

Amen!

89

@syscall: jadaczkę to może masz Ty, tak, zrzekłem się organizacji, i nie, nie zamierzam się z tego wycofywać. A z Mikerem rozmawiam przypuszczalnie częściej niż z Tobą i niestety spodziewał się większego odzewu. Życzę mu jak najlepiej, tym niemniej trudno nie wyczuć pewnych obaw.
@marekp: nie wstanę, tak będę leżał ;P Faktycznie, wyszło przez przypadek, ale nie będę edytował - zostanę znowu posądzony o manipulację
@Pin, wiem, ale wierz mi, wsparcie moralne dla kogoś organizującego pierwszy raz jest konieczne, a tu w wątkach ma antywsparcie
Btw: widzimy się tak czy siak pod koniec maja, o ile nic się nie zmieni.

Sikor umarł...

90

Dobra, miała być dłuższa kwestia, ale wezmę i powtórzę lewiSa.

Amen!

:)

91

Sikor, get a clue. Antywsparcie to robisz wlasnie ty takimi postami, w ktorych obrzucasz wszystkich urojonymi zarzutami o brak wsparcia, w dodatku 'hurtem', a sam stawiasz sie na pozycji rycerza na bialym koniu z misja, ktorej nikt od ciebie ani nie oczekuje ani nie chce.

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

92

@syscall: jaką misją? Puknij się w tą swoją łepetynkę, bardzo Cię proszę.
Zresztą jak napisał Lewis - zakończmy to, lepiej się spotkać w maju i już. Nie chcę niesnasek - szkoda zdrowia. Do zo w maju.

Sikor umarł...

93

Sikor napisał/a:

Nie chcę niesnasek

To ich nie twórz

94

@syscal: qwamać, jakiś Ty się ostatnimi czasy delikutaśny zrobił.  W takim razie po kolei:

syscall napisał/a:

Sikor - namawiano Ciebie, i to ty zrezygnowałeś. Sprawę podjął miker bo _ty_ zrezygnowałeś. Więc zamknij teraz jadaczke w tej materii.

Tak, namawiano: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=12866 - pomijając grupkę podchmielonych osobników na głuchołazach, którym to we właściwym wątku brakło chęci/odwagi/alkoholu/whatewer. Ale, ale... W Głuchołazach jadaczką ruszał nawet Syscall, jakoś tam nie chciał jej zamknąć, choć w wątku brakło okazji.

syscall napisał/a:

Nie jesteś od oceniania, bo sam dobrowolnie się tego zrzekłeś.

Sam się zrzekłem, jednak oceniać mi nie zabronisz. Robisz dokłądnie to samo odpisując w taki sposób na mój post - jest to Twoja ocena, tak samo jak to:

syscall napisał/a:

To co ty robisz natomiast tym postem,  doskonale zniechęca ludzi do jakiejkolwiek aktywności okołopartowej. Więc spuść trochę powietrza ze swojego ego i przestań się przyklejać do party którego organizacji sam się zrzekłeś z powodów czysto ambicjonalnych (aka focha)

Moje ego, moja sprawa. Według mnie nie zniechęcam, a aktywuję. W odróżnieniu od Ciebie nikogo tu nie obrażam, a Ty właśnie pokazałeś swoje buraczane ego obrażając mnie. Szkoda, Syscall, wielka szkoda.

syscall napisał/a:

Miker dostaje wsparcie niekoniecznie publicznie w wątku, i to on powinien ewentualne protesty/żale podnosić, a nie ty.

Co do żalów/protestów itp - w pełni się z Tobą zgodzę. Tym niemniej na forum każdy może swoją opinię wyrazić i taką opinię wyraziłem. Jeśli kogoś obraziłem, złamałem jakiś punkt regulaminu - poproszę o bana, ale także poprosze o bana dla osób które obrażają mnie, co właśnie Syscall wcześniej uczyniłeś.

syscall napisał/a:

Antywsparcie to robisz wlasnie ty takimi postami, w ktorych obrzucasz wszystkich urojonymi zarzutami o brak wsparcia, w dodatku 'hurtem', a sam stawiasz sie na pozycji rycerza na bialym koniu z misja, ktorej nikt od ciebie ani nie oczekuje ani nie chce.

Gdzie w moim poście widzisz postawę rycerza z misją? Nie wiem czego zażywasz, ale powinieneś się zastanowić nad dalszym używaniem tego świństwa. I tak - uważam, że brak odzewu to jest antywsparcie.

syscall napisał/a:

Sikor napisał/a:

Nie chcę niesnasek

To ich nie twórz

Według mnie - ja ich nie tworzę, a ton Twoich odpowiedzi jak najbardziej. Ale jest to moja opinia, jak przypyszcam - Twoja idzie innym torem.
Btw: jak chcesz się (a właściwie mnie) dalej obrzucać błotem - proszę, stwórz nowy wątek - nie zaśmiecajmy Mikerowi jego wątku, bo to nie miejsce i nie czas na to. To samo dotyczy ewentualnych innych osób, które mają coś przeciw mnie.

Sikor umarł...

95

Aż się na mnie futro podniosło. Myślisz że taką wrzutką zakryjesz przekaz i istotę sprawy?
Zrobiłeś oborę a potem pokazujesz palcem na mnie? Tu nie ma co komentować, wstyd jest cały twój i tylko twój. Mnie w świat swoich urojeń nie wciągniesz. Czytelnicy tego wątku, oraz innych z twoim udziałem (zwłaszcza te o SV i Wapniaku) sami wyciągną sobie wnioski kto tu jest kim, i kto jest czemu winien, bez twojej pomocy.

Pin napisał/a:

Sikor, wyluzuj - będzie dobrze ;)

A TY, KUR.WA, LEDWO PO ZAWALE I *JUŻ* PRZED KOMPUTEREM?????!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO ŁÓŻKA, bo POGOTOWIE ZAWEZWĘ!!!!!!!!!!!

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

97

Panowie, spokój!

Wszystko tu sobie powiecie a potem na party nie będzie o czym dyskutować. ;)

98

Sikor, warning. Robisz niepotrzebną dramę, oceniać możesz kiedy na wapniaku zjawi się 5 osób zamiast zapowiadanych kilkudziesięciu. Tworzenie takiego klimatu pół roku przed jest nieuprawnione i, jak widać na załączonym obrazku, tworzy niesnaski i pole do postowania bessęsu. Niech ten wątek zostanie poświęcony wsparciu, a nie boksowaniu. Over.

PS. Więcej prosić nie będę.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

99

... powtorze za kierownikiem. sikor, jak Cie lubie to naprawde ... drama queens are not welcome. daj se na wstrzymanie, jak nie organizujesz to sie nie wpiep* miedzy wodke, a zakaske :) miker jest na tyle ogarniety, ze sobie poradzi ze zrobieniem libacji na kilkadziesiat osob, amirite ? :)

100

Dobrze prawi dać mu vódki :)