@ravenax28
To jest fascynujące ile w jednym akapicie można wpleść przekłamań i inwektyw .... aż prosi się zacytować Cumę z filmu Vinci ... "wprowadźmy trochę logiki do Pana wypowiedzi"
"haha :) no ja raczej przychylam się do opinii większości..."...czyli konkretnie kogo ? bo wydaje mi się, że "większość" w twoim rozumieniu to zwolennicy PiS"..., że typowy leming to wyznawca peowskich"... to akurat nie dziwi bo to żywcem wyjęte i bezmyslnie powtarzane z czarnoPiaRowego słownika PiS....", czyli politycznie poprawnych poglądów,..."....kolejny cytat powtarzany bezrefleksyjnie .... co oznaczaja te "politycznie poprawne" poglądy ?... bezkrytycznie "łykający" wszystko co usłyszy w mediach... znowu powtórzenie prostej retoryki PiS czyli głupi ten co słuch mediów...chyba, że są to niezależne sprzyjające PiS....przy okazji tu jest sugestia, że niezależny to znaczy rzetelny i że media PiSowskie sa zupełnie niezależne od kogokolwiek i na dodatek obiektywne ...po co PiS sięga zatem po TVP i resztę mediów i tak zwalcza GW, TVN i inne media .... myśląc, że w ten sposób przynależy do tzw. elity (czyt. elyty)....... w tym fragmencie znowu mamy wzorcowe obrażanie "językiem miłości" i wmawianie przynależenia "onych" do mitycznego układu, który jest naturalnym bliżej nieznanym wrogiem, z którym należy walczyć z sugestią, że kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam i udowodnij, że nie jesteś wielbłądem z układu........Naturalnym wrogiem leminga podlegającego powyższej definicji jest "pisior".......tu wmawiamy ludziom, kto to jest ten zły bo przecież "pisior" to samo prawo i sprawiedliwość społeczna, który dba o dobro kraju, nic dla siebie i ogólnie czysty jest jak łza anielska ..., do którego to miana jest mi o wiele bliżej, niż do leminga.tu mamy mieszankę znowu obrażenia połączonego z definowaniem wroga ale do tego chyba jedno prawdziwe stwierdzenie, że o wiele Ci bliżej do PiS
Poniżej mamy wyimek z twoich tekstów pokazujacych jak prosto jak jednooki minionek patrzysz na świat powtarzając i wierząc we wszystko co Ci PiSowscy spindoktorzy wmawiają. Choć widać, że czasami zapędzasz sie w niebezpieczne rejony... i niby czym różnisz sie od tych "lemingów" o których piszesz ?
ravenax28 napisał/a:Przeczytałem smile doborowe towarzycho smile
Z ich mądrych twarzy aż bije troską o demokrację. Cóż za wspaniali ludzie z tego Komitetu Obrony Dup oderwanych od wygodnych i cieplutkich stołeczków.
ravenax28 napisał/a:Brawa dla naszych kibiców! Nie ma to jak dokopać helmutom smile
ravenax28 napisał/a:Bronek był na smyczy Tuska. Mnie to nie dziwi i nie zdziwi, jak Duda będzie podpisywał ustawy proponowane przez PiS- bo Duda to pisior.
EDIT
@Pin
Pin napisał/a:200pln koszty paliwa ;)- ehhh, chciałbym tak.
Osobiście wydaję 1/4 wypłaty na PALIWO, przepraszam - gaz LPG i zastanawiam się, czy to normalne jest ;) Choć okaże się, bo uwaga - w pracy pracodawca sam od siebie zaproponował mi podwyżkę :D
Całkiem normalne ... i nie ma się co wstydzić ... LPG to raczej przejaw gospodarności i rozsądku ... 200 zł to i tak mało bo jeszcze trzeba doliczyć benzynę a w zimie to może być cały bak do tego czyli jakieś 200 zł .. zależy od auta .. w efekcie mamy 400 zł dla auta LPG a dla samej etyliny to i z 500 zł przy dwóch tankowaniach