Wybieramy sie grupowo na http://www.stniccc.com/. Wynajmujemy busa. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć, to zapraszamy.
Koszt busa to ok 2k PLN (z wstępna kalkulacją paliwa) do podziału na wszystkich zainteresowanych.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Wyjazd na STINCCC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wybieramy sie grupowo na http://www.stniccc.com/. Wynajmujemy busa. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć, to zapraszamy.
Koszt busa to ok 2k PLN (z wstępna kalkulacją paliwa) do podziału na wszystkich zainteresowanych.
Ilu nas jest na dzień dzisiejszy? Zapomniałeś wypisać ilość wolnych miejsc :)
Wolne miejsca są, i tyle musisz wiedzieć :P
Jak przebiega trasa tego busa?
Wolne miejsca są, i tyle musisz wiedzieć :P
Tak w sumie, to Wieczór ma trochę racji. Jak Was będzie 5 osób - koszty spore, jak 25 - wygląda już rozsądnie i można rozważać.
:)
Nad daszkiem szoferki jest jeszcze miejsce :)
No, szybkie to ono nie jest. :)
Ja chyba się pojawię.
na razie są 3 osoby na 100% plus 1 osoba na 85% plus 2-3 osoby się zastanawiają plus 2 osoby ktore jadą z W-wy na pewno ale nie wiedzą jeszcze jak :)
skomplikowane ? może trochę ale do niedzieli ma się wiele wyklarować ;)
bus może wziąć do 9 osób z kierowcą (kierowcy nie wynajmujemy ;)
wybór samochodu w zależności od ilości chętnych :)
Mnie oczywiście licz na 100% w sposób o jakim mowilismy, tzn dosiadam się w Amsterdamie a wracamy razem :) Jeśli numeru nie zmieniałeś to tylko się upewnij, że naładowany i masz roaming :)
a to fakt, Wieczór jest 4-ty na 100% ! jak mogłem pominąć
przecież dobrze pamiętam że odbieramy Ciebie 20 grudnia z Amsterdamu ! ;)))))
18-ego!!! 20-ego to już sobie możecie :) Jak wygląda sytuacja obecnie? Jedziem, czy nie jedziem :)
PS. Proponuję otworzyć tutaj listę z deklaracjami, bo już plan podróży wypadało by ułożyć.
Wieczor: heehhe, jedziem
trzeba coś ustalić... pogadam z chłopakami
Adam, napiszesz mi na PM-a swój nr tel?
Wszystko wskazuje na to, że w ten akurat weekend nie do Rzeszowa, więc byłbym wolny. Ale to zależy od tego, kiedy wracacie (i dokąd właściwie), bo jednak w poniedziałek do roboty, więc myślałem, żeby zamienić dwa słowa, by wyklarować sytuację.
No chyba, że już macie full, to trudno .
Pzdr.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Wyjazd na STINCCC
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań