Sikor napisał/a:Masz deklarację Lotharka i Duddiego na 1000sztuk, do tego As..., Skrzyp i ja.
Dobrze liczę, 4*1000=4000 szt. Nie wiedziałem ze na to jest takie zapotrzebowanie.
Sikor napisał/a:Więc nie odwracaj kota ogonem i pokaż, że masz jaja, a nie co innego.
Czemu nie tylko czy moderacja się zgodzi na moje publiczne obnażanie się.
Sikor napisał/a:Póki co pokazałeś, że jesteś bucem, który obraża wszystkich, a jednocześnie na niczym się nie zna.
Skoro tak uważasz to nie mam zamiaru zmieniać twojego punktu widzenia.
Sikor napisał/a: Póki co nie widzę Twojego projektu za 40zł, mimo, że wcześniej pisałeś, że poniżej 20zł można zrobić
Bo można za 20 zł zrobić, ale sobie, gdzie nie liczy się robocizny.
Sikor napisał/a: - masz przeszło 100% przebitki, czyli lichwa, ale niech i tak będzie.
Ja mam 100% przebitki i to ciebie boli, a lotharek czy inni po 500% i to już jest ok.
Sikor napisał/a:Pokaż tylko, że Twój produkt jest tego wart.
Do zakupu nikogo nie zmuszę, a czas pokaże ile jest wart.
Sikor napisał/a:I tak, deklaruję, że jeśli będzie solidnie wykonane to za 40zł wezmę - na fakturę, jak to wcześniej obiecałeś.
Na fakturę, tak jak deklarowaliście w czwórkę, każdy po 1000szt.
Sikor napisał/a:I liczę na pisemną gwarancję na 24 miesiące - jak zadeklarowałeś. Bo za tą kwotę to już fakturę poproszę i muszę mieć gwarancję.
Nie rzucam słów na wiatr.
Sikor napisał/a:Aha, i najpierw poproszę zdjęcie prototypu i deklarację, że mi atarki nie rozwali.
Pierwsze będzie ale o deklaracji nie do końca wiadomo, czego dotyczącej, nie było mowy, no ale jak sprecyzujesz czego ma dotyczyć, rozważę jej dołączenie.
Wszyscy którzy deklarowali się na sio2usb proszę o potwierdzenie czy to aktualne, bo 4 tysiące obudów nie wydrukuję w tydzień ani miesiąc. Pozostanie dokupienie kilku drukarek 3d!!!
duddie napisał/a:Jak na razie, pokazałeś wtyczkę z drukarki 3D, która nie jest twoim projektem.
I ponownie mnie oczerniasz! Kupiłem za 3,99 zł projekt obudowy. Chcesz to Ci dam link. Jak kupiłem to automatycznie oznacza że jest moje. Poza tym co to ma do rzeczy? Nigdy się nie obnosiłem że to mój projekt.