Sikor napisał/a:nie, na jedną.
To ile?!
Sikor napisał/a:Bez faktury, bo napisałeś, że nie możesz wystawić.
Jak weźmiesz 10 000 to faktura będzie.
Sikor napisał/a:Chcę tylko udowodnić, że z Ciebie d..a a nie osoba robiąca coś konretnie - i póki co to mi się udaje, bo wycofujesz się rakiem.
Wycofuję? Niby jak? Czekam na konkretną decyzję od ciebie.
Sikor napisał/a:Nie dajesz gwarancji,
Gdzie i kiedy tak napisałem?
Sikor napisał/a:określasz, z jakim oprogramowaniem TO DZIAŁA, dajesz linka skąd ściągnąć/gdzie zamówić
To bym napisał ale z tego co wiem doskonale się orientujesz i takie wymądrzanie się stawia ciebie z złym świetle.
Sikor napisał/a: i mam prawo wymagać, aby to z tym działało.
Oczywiście, ale tylko to co wyprodukuję! Za zawieszający/wywalający się program czy uszkodzony komputer nie odpowiadam i nie daję na to żadnej gwarancji czy rękojmi!
Sikor napisał/a:Kwestia ustawień portu jest w gestii producenta - czyli Twojej,
A sądziłem że użytkownika. W tym urządzeniu nie ma nic do ustawiania. Zaraz napiszesz że powinienem przyjechać i zainstalować sterowniki.
Sikor napisał/a:Rozumiem, że za zamontowane układy które wkładasz do środka i płytki też nie odpowiadasz, bo robią je firmy trzecie?
Nawet jeśli produkcję zlecę podwykonawcom to i tak za to odpowiadam i daję gwarancję.
Sikor napisał/a: U wspomnianych osób otrzymuję produkt sprawdzony, przetestowany i działający, w dodatku z gwarancją.
To tak jak i u mnie. Jak problem będzie wynikał z warunków gwarancji (w skrócie z winy producenta) to zostanie usunięty na koszt producenta (czyli mój). Tak się to wszędzie odbywa.
Sikor napisał/a:W wątku o wtyczce odpisałeś bezrobotnemu, że do kolejnych wydruków odpowiednio przeskalujesz wtyczkę - czyli sprzedałeś coś nie do końca sprawdzone i zamiast zachować się profesjonalnie (czyli przesłać TRZY PRAWIDŁOWO WYKONANE wtyczki na swój koszt i zażądać odesłania tamtych) - proponujesz mu zakup kolejnych po zreskalowaniu, ba - co więcej - nadal bez pinów?
A ty co?! Adwokat diabła? Te wtyczki wymagają delikatnego zeszlifowania i są ok. A Bezrobotny jeśli kupi same wtyczki bez pinów (inaczej nie mam zamiaru sprzedawać) to dostanie rabat.