Cześć - jak w temacie. Kolor może być brązowy albo tęczowy byleby działała.
Dzięki...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Klawiatura do MEGA STE / TT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć - jak w temacie. Kolor może być brązowy albo tęczowy byleby działała.
Dzięki...
Kruca bomba bedzie ciężko :)
No to Ewentualnie może nie być sprawna... Znaczy się złom wchodzi w grę.
Witaj mam klawiaturę od TT prawie sprawna tzn o ile pamiętam kilka klawiszy nie działało , interesuje mnie zamiana na flopa do ST .
o , mam oryginalnego flopa z szerokim eject. sprawny. może być ?
Witaj mam klawiaturę od TT prawie sprawna tzn o ile pamiętam kilka klawiszy nie działało , interesuje mnie zamiana na flopa do ST .
Jeśli kompletny tzn kabel sygnałowy zasilacz to tak . W razie czego pisz na priv .
cóż ... zasilacza nie ma , bo to flop wewnętrzny , nie było napisane że ma być zewnętrzny. Może sprzedaż wchodzi w grę ? akurat mam TT bez klawiatury, może naprawię ...
J
glowas - aktualne? Może podjechać do Ciebie? Jam jest from Ksawerów City - mogę mieć do Ciebie dość blisko...
sorry ze sie wetne
ale mam nowa klawiature do tt, nowa z pudelkiem, z blombami
angielska, badz mozliwe ze szwedzka czy cos w tym stylu (qwerty)
pudelko gdzies musze poszukac na strychu ale bylo nowe
ale jest nia pewien problem
pare przyciskow nie dziala i to gdy klawiature wyjalem dopiero co z foli, z nowego pudelka
moze mi ktos powiedziec czy te klawiatury tak maja?
mozna to jakos tanio naprawic? nie rozkrecalem jej bo szkoda mi blomby
gumki sparcialy czy jak?
jak ja naprawie to sprzedam, bo mi do meg nie pasuje
poza tym to zenada ze taka delikatna, mam 2 megi w domu i klawiatury do nich to mistrzostwo swiata
a kupilem bo byla okazja, byla nowa, tyle ze niesprawna do konca o czym nie bylo wiadomo :)
Bez rozkręcania nie naprawisz, więc rwij plomby. Możliwe że trzeba styki przeczyścić.
dobra rozkrecilem :)
teraz staram sie zdjac ten plastik z blachy
jak uda sie reanimowac pojdzie do zyda
Zanim wstawisz na aledrogo , wrzuć do K/S . Będę pierwszy w kolejce , nawet na niedziałającą , gdyż mam TT ale z klawiaturą nie pod kolor :)
Podepne się pod temat. Poszukuje klawiatury do MEGA ST z kablem
a może być tastatur?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Klawiatura do MEGA STE / TT
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 59 zapytań