Witam,
Potrzebuję 2 szt. zasilaczy do Atari 65/130 XE. Czy miałby ktoś z was do sprzedania (oczywiście 100% sprawne)???
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] zasilacze do Atar 65/130 XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Potrzebuję 2 szt. zasilaczy do Atari 65/130 XE. Czy miałby ktoś z was do sprzedania (oczywiście 100% sprawne)???
Pozdrawiam.
Tak, zapraszam do sklepiku stepstick.pl ( http://stepstick.pl/?,36 ) lub na znany portal aukcyjny (szukaj zasilacz impulsowy atari); można też prywatnie tutaj po znajomiści - taniej - proszę o info na priv.
Dzięki za odpowiedź, ale potrzebuję oryginałów (nie zamienników).
To trzeba było tak od razu :D
Mogą być żeberka, byle były w 100% sprawne :) najlepiej jak możesz podeślij mi na maila paxon5@vp.pl zdjęcia tego co wygrzebiesz :)
Nie za bardzo się orientuję o które żeberka chodzi (impulsowy lekki czy transformatorowy ciężki); a będę grzebał w środę wieczorem.
(impulsowy lekki czy transformatorowy ciężki);
Oryginalne zasilacze do atari 8 bitowego były tylko transformatorowe.
Ten "lekki" to transformatorowy który był niezalewany żywicą.
qbahusak
Chodzi mi o takie zasilacze jak na foto poniżej :) tj. z tych lekkich, chodź jeśli chodzi o ciężkie to jeszcze nie miałem z nimi do czynienia. Nie wiem co Ci się uda wygrzebać,ale jak wygrzebiesz nawet nie takie również poproszę o zdjęcie :) ale w pierwszej kolejności interesują mnie takie jak w załączniku :)
qbahusak
Udało Ci się coś wygrzebać odnośnie zasilaczy???
Ja mam i lekki i ciężki, zobaczę ile sztuk, kupiłem sobie ostatnio od Jakuba ten nowy mały zasilacz więc może się pozbędę z jednego.
secon
ok w takim razie daj znać jak sprawdzisz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] zasilacze do Atar 65/130 XE
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań