A dziś doszły filmiki od Maca: http://ftp.pigwa.net/stuff/parties_-_ph … er/movies/
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Głuchołazy 2015 - fotki, stuff i inne takie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A dziś doszły filmiki od Maca: http://ftp.pigwa.net/stuff/parties_-_ph … er/movies/
Co się dzieje, że linki do PIGWy nie działają ???
Chwilowy błąd, czy jakiś poważniejszy problem?
Dzięki za info, już działa :)
Czemu nie moge wejsc na pigwe? Avast krzyczy o zagrozeniu i rozlacza:( o co chodzi?
Odinstaluj go.
To tak jakbyś walczył plastikowym mieczykiem ze złodziejem uzbrojonym w broń palną. Niby coś tam możesz zrobić, ale… :)
Już lepiej postarać się o to, by zachowywać się tak, by złodzieja nie przyciągać.
Dodaj URL do wyjątków w ustawieniach antywirusa. Fałszywy alarm. :)
Dzieki Voy, dziala, a panu Skrzypowi to dziekuje za takie porady...
To jest bardzo dobra rada. Nie mam antyvira od wielu lat i żadnych robali też nie. Poprostu nie ściągam i nie odpalam byle czego :)
Vidol - ale swoją drogą ten Avast to niezły syf jest. Piec z Avastem działał mi tak, jak z pakietem Nortona z czasów jego złotych lat "świetności" ;)
wiem ze syf, kiedys byl niezly ale ostatnimi czasy za bardzo 'obrosl w piorka'. Przymierzam sie do zmiany na cos lepszego, ale ostatnio nie mam czasu zeby posiedziec na necie i poczytac na co.
To jest bardzo dobra rada. Nie mam antyvira od wielu lat i żadnych robali też nie.
Słusznie. Jak nie chodziłem do lekarza to byłem zdrowy. Wystarczyło, że raz poszedłem i koniec - od tej pory jestem cały czas chory :p
Vidol - testuje teraz "Baidu". Na starym piecu system się nawet uruchamia w rozsądnym czasie :D
Na starym piecu system się nawet uruchamia w rozsądnym czasie :D
Bo Ci RAMu dorzuciłem… Kurde, jak można było mieć 512MB w 2015? :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Głuchołazy 2015 - fotki, stuff i inne takie
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 59 zapytań