Gra znana i Wam i nam, doczekała się nowej wersji, hahaha. Pośmiałem się ze screenshotów. :-)
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Miejsca w sieci » Nowa wersja RIVER RAID
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gra znana i Wam i nam, doczekała się nowej wersji, hahaha. Pośmiałem się ze screenshotów. :-)
A dlaczego pod tym adresem nic nie ma ??? 1 kwietnia był jakiś miesiąc i 11 dni temu.
Nieeeee, ja nie mam zwyczaju robić ludzi w konia. To dość prymitywne zajęcie.
Jak pisałem poprzedniego posta, to jeszcze strona działała. Może jeszcze ruszy (nawet Habib ją widział i polewał).
W każdym razie gra jest 3D, więc uśmiałem się ze screenshotów.
Szkoda, że dał 'forbidden'. :-
Nie wiem jaki Wy macie Internet ale w moim Internecie ta strona jest i ma sie dobrze...
Widocznie jak się ma DupiatąSuperLinię telekompromitacji polskiej to tak jest....
ja tam na neo widze te fejkowane screeny...
Yol Yol szukacie nowego adresu - a wystarczylo na googlach poszperac troszku i juz jest www.rraid.4.pl !! ;-)
Sukkor_benoth - akurat mam wyjsie na siec Lodman - uczelniana, niezalezna od TPSA :)
O co WAM chodzi z tymi screenami ?? :? Patrze, patrze - screeny jak screeny... nie qmam... Calkiem fajne, przyzwoite. jak na gre dla dzieci i mlodziezy. W porownaniu z oryginalna grafa rivera ;) - REWELACJA !! :-D a tak na marginesie - to gral ktos juz w TA gre ??
Z ciekawosci zamowilem sobie gre River Raid eXtreme... Jestem fanem starych gier i chcialem zobaczyc jak TO wyglada... Te 20 zl a co mi tam...
Co sie okazalo ??
GRA JEST REWELACYJNA!!!!!
Super grafika!
Bardzo wciaga!!
Strasznie podoba sie moi dzieciom!!!
Jedyny jej maly minusik to troszku niedopracowana muzyka..ale da sie zyc!!
W moim domu wrocily czasy, kiedy savegame byl na wage zlota!
Rywalizacja miedzy mna, a dzieciakami TRWA - KTO DOLECI DALEJ!!
To jest bajer. CZasami nawwet laczymy sie w druzyny (po 2 osoby) i naparzamy.
Jeszcze jedna ciekawostka - Moje dzieciaki zaczely odrabiac prace domowe :lol: ... Maja zakaz siadania do kompa poki lekcje nie sa OK. A River ich po prostu nakreca ;-)
Mam nadzieje, ze jeszcze dluuugoooo tak bedzie..
Ogolnie moiwac SUPER GRA i POLECAM JA WSZYSTKIM !!!
MM: Banned. Wyjasnienia napisal nosty ponizej...
Ty synek, masz nas za idiotow? Myslisz ze nie taka sztuka wpisac Twoj adres f4jny@wp.pl na onecie i trafic z miejsca na link do strony http://www.tercjan.neostrada.pl/gry/ gdzie jest Twoj adresik i tytul "Na stronie tej znajdziesz kilka opisów, screenshotów i gier mojego autorstwa." a nizej River Raid extreme?
Nienawidze chamskiego wciskania kitu i oszustwa! Przegiales z zachwytami, a ze troche znam sie na reklamie internetowej to jestem podejrzliwy :) Szkoda ze nie jestem tu adminem...
PLONK!
Ty nie jestes. Ale ja tak.... :)
Narazie tydzien urlopu. Pozniej - zobaczymy.
Od razu było widać ze to kit. Przecież przesyłka idzie do 14 dni. A gość zamówił i od razu dostał. Jeszcze do tego ten tekst z dzieciakami grzecznie odrabiającymi lekcje...
dawno nie widzialem rownie slabowitego marketingu. :?
Akwizytora wal w wora... 8)
W moim domu wrocily czasy, kiedy savegame byl na wage zlota!
Rywalizacja miedzy mna, a dzieciakami TRWA - KTO DOLECI DALEJ!!
To jest bajer. CZasami nawwet laczymy sie w druzyny (po 2 osoby) i naparzamy.
chlopaki, jestem tu co prawda nowy, i nie wiem jak odbierzecie moja propozycje, ale: chodzcie polaczymy sie w druzyny po dwie osoby i ponaparzamy. proponuje druzyny mieszane, damsko-meskie.
sorry za odswiezenie tego tematu, ale sie usmialem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Nowa wersja RIVER RAID
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 64 zapytań