a może FINLAND's SAUN Party... nie znam angielskiego więc coś pewnie skopałem :P
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a może FINLAND's SAUN Party... nie znam angielskiego więc coś pewnie skopałem :P
Wymagany polar i kurtka puchowa na wejście..
Ok. już kończę... bana za oftopa nie chcę...
ale te frytki w 30 stopniach i barek zapełniony pustymi naczyniami... echhhh...
Jedyne party z wanną... Ech, wspomnienia ;)
Jestem za.
Przyjadę ,pomogę. Nagrodę pozostałą po AP przekaze.
Szkoda terminu wrześniowego, ale jeśli Wapniak 2016 ma zastąpić Grzybsoniadę, to nie widzę przeszkód, żeby odbył się w maju. Słowem, jestem za i obiecuję się zjawić (a może i coś więcej, ale to się zobaczy w przyszłym roku budżetowym).
PS. Kiedy zacznie się tradycyjna chryja o regulamin? :P
no to skoro znów chcecie jechać po bandzie, to ja proponuję Mikerowi oddzielne kompoty... na opowiadanie z Wap-niakiem w tle. Regulamin? W języku polskim, w dowolnym edytorze :P
aaaaaa zapomniałem..... tekst może być uruchamiany na dowolnym sprzęcie, nawet takim który ma tylko markerem wydziargany znak Atari :P
Ja proponuje kompoty z wiśni!
Oczywiście można je stawiać na dowolnej maszynie (aby tylko nie wylać) :)
Ja proponuje kompoty z wiśni!
Oczywiście można je stawiać na dowolnej maszynie (aby tylko nie wylać) :)
Z dowolnymi składnikami? Wchodzę :P
oszzzz Ty... Pecuś.... Dałem się wmanewrować.. Tobie chodziło o kompot z wiśni pędzony na nierozbudowanej pędzalni ze szklaną chłodnicą..... Oj nieładnie z Twojej strony, że chcesz wywołać awanturę z miłośnikami miedzianych chłodnic :P
wilson, chętnie sprawdzę jak smakuje Twój trunek na nowym Wapniaku…
następny..... a skąd ja mam wiedzieć który to będzie trunek? maj jest ciężkim miesiącem.... nie wiadomo czy będzie nadal chłodny ( główną bazą napojów jest wtedy malina z miodem) czy też ciepły miesiąc, wtedy limonka z miętą.... Jak na razie powiem tak: Napojowym wichrzycielom, mówię stanowcze: Na zdrowie" :P
yeah! wapniak w maju! jestem za!
"...a z tego co wiem od organizatorów, ta generacja z przedrostkiem to jednorazowa impreza"
Takie było założenie. Dostałem kilka maili z pytaniem czy w przyszłym roku będzie, bo wyglądało na to, że nie będzie nic...
I gdyby miało nic nie być, to może by było. Ale skoro jest - to nie będzie. I to dobrze :-)
Dopiszta mnie do listy wapniaka. Może w końcu uda mi się dotrzeć :-)
@Miker - postaram się coś pomóc, choć muszę ogarnąć terminy na 2016 bo kilka weekendów mi odpada. Zorientuję się co i jak i zgadamy się na priv ;)-
Luzik! :)
Jak coś, dokładny termin jest do dogadania. Chodzi tylko o rezerwację pplace odpowiednio wcześniej.
KPanowie, widze ze zamieszanie z terminami, ja moge od siebie dodac ze Ironia miala byc w maju (ryzykowna decyzja z mojej strony) ale ekipa deregeczycotam mnie uprzedzila. Jesli wiekszosc jest za wapniakiem we wrzesniu to jestem w stanie w przyszlym roku odstapic termin. Jedynie pozostaje pytanie kiedy Ironie wtedy organizowac bo niestety maj (a dlugi weekend w szczegolnosci) to dla mnie teraz dla mnie zabojstwo czasowe. Nie wiem jak tam Rychu z Głuchołazami w przyszłym roku, sorki, z braku czasu nie ogarniam ostatnio forum, jedynie wiem ze jest mega zamieszanie ze zlotami.
P.S. Inna sprawa ze Ironia moze sie okazac istnym niewypalem i ludzie sie na nia wypna ;)
No, mnie na Ironii nie będzie w tym roku, ale nie ma to nic wspólnego z terminem (choć na PH pewnie się pojawię, będąc na miejscu). Finanse i rodzina w tym roku nie pozwolą...
Ej no, czemu ja dopiero teraz o tym czytam?!
Bede na stoweksa, czy to w maju czy wrzesniu. Z przyczyn logistycznych im wczesniej jest jest zaklepany termin tym lepiej. A i pewnie jakis grosz dorzuce do puli sponsorskiej.
To czas na konkretne deklaracje co do terminu. Bo to faktycznie ma znaczenie.
BTW to jakie terminy wchodziłyby w rachubę? Bo jak na razie to w sumie nie ma nawet konkretnych propozycji lub chociaż ram czasowych.
BTW to jakie terminy wchodziłyby w rachubę? Bo jak na razie to w sumie nie ma nawet konkretnych propozycji lub chociaż ram czasowych.
Jak nie ma, jak jest?
3) Termin? Okolice maja 2016. Napiszcie, jaki termin najbardziej byłby Wam odpowiadał (majówka, koniec maja, inny).
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » WAP-NIAK 2016?
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 61 zapytań