Oto lista DARCZYŃCÓW !
MYSIEK / może przekręciłem/ 100 zł
Simius WERONIKA
proszę pozostałych o podpowiedz bo nie mam na poczcie ,coś mi pisali chłopaki z ISTEBNEJ :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Nasi DARCZYŃCY !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oto lista DARCZYŃCÓW !
MYSIEK / może przekręciłem/ 100 zł
Simius WERONIKA
proszę pozostałych o podpowiedz bo nie mam na poczcie ,coś mi pisali chłopaki z ISTEBNEJ :)
U mnie jest SIO2BT od Montezumy na nagrodę.
Dodatkowo Sonar pozostawił PC z (obecnie) win2k do realtime text który mam zawieźć do Ciebie jak będzie potrzebny. Jest potrzebny?
PC niekonieczne!
Brawo!!!
Duddie 2 pokrywy ,XE i STE. Kto następny ? :)
Rysiu, wysłałem Ci maila 5 lipca (w sprawie nagród i konkursu growego). Odebrałeś? Bo odpowiedzi nie dostałem :[
Bardziej prawdopodobne że wpadłem do spamu bo użyłem za dużo słów typu: konkurs, nagrody, kody itd :P
nosty- nic nie wiem na ten temat ? napisz jeszcze raz !
O sory Arku!
Arek napisał : " Mam kilkadziesiąt (chyba z 60 tytułów) gier do rozdania w postaci kodów na Steam. Jeśli Ci to nic nie mówi, to są to po prostu gry na PC w dystrybucji cyfrowej. Oczywiście całkowicie legalne.
Wprawdzie nie są to gry na Atari, ale w dużej części są to gry niezależne, mocno inspirowane 8-bitami i retro.
Myślę, że mogą być dobrym dodatkiem do nagród. Każdy ze zwycięzców będzie mógł wybrać sobie kilka tytułów. Wydrukuję to wszystko i przywiozę na zlot. "
Serdecznie dziękujemy nostemu !!! :)
Grzecznie się pytam, czy ktoś wie z jakiego powodu pewien "drewniany" osobnik w temacie " Nasi DARCZYŃCY !" pisze o lodówkach lub o mejlach które ponoć do Gł-z dowożą pocztą ? Modne słowo " ŻENADA !!! " :)
za grosz poczucia humoru Rysiek nie masz. Całkiem, jak byś z drewna powstał ;)
GZYNIO napisał " Mam na nagrodę książkę pt. "Nie tylko Wiedźmin. Historia polskich
gier
komputerowych" i najchętniej przeznaczył bym ją na konkurs
growy(jeżeli
będzie) w jakiejś trudnej grze. "
Brawo GZYNIO !!!
Były również na party dary gotówkowe ! Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Nasi DARCZYŃCY !
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 60 zapytań