benzoesan smrodu :)
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
benzoesan smrodu :)
Dely proszę Cię o kontakt ! :)
hej
a jest jakaś strona? info o kompotach (nawet takie podstawowe jak - JAKIE compo się odbędą)
kopię i szukam w tym serialu - ale tylko jakieś moszny, zamki, wojenki c64 i inne takie
- nie na moje sterane nerwy ;) - jak tu "rzyć" panie?
nie - ale tak serio - dajcie proszę uprzejmie jakieś podstawowe informacje w łatwo osiągalnym miejscu
bo przekopać się przez to nie idzie (nawet jak na 6 stronie w 8 poście jest wyłożone na tacy)
bo " ...w tradycyjnym miejscu i terminie" oznacza dla mnie tyle co... szum wiatru w nadmorskich sosen konarach ;P
Tu masz stronkę z zeszłego roku: http://www.atari.org.pl/party14/
Yerzu pisał tutaj ostatnio o msx compo.
willy: o to to - dzięki !
mono: nieee, tego by raczej nikt nie przeżył ;)
tzn jak bym przygotował coś na to kompo
Nocleg zaklepany, dzięki za wskazanie miejscówek.
Ludzie!!!
Proszę o info o pracach , bo muszę kupić nagrody !
Ja będę bez prac - po ostatnich scysjach jakakolwiek działalność scenowa przestała mnie bawić. Zamierzam co prawda coś dłubać na Atarce, ale nie będę tego wystawiał na party, a być może wszystko ulegnie zapomnieniu w niezmierzonych czeluściach szuflady.
Jak będzie konkurs gierkowy lub coś innego, niezwiązanego z wystawianiem własnych wypocin - chętnie wezmę udział. Póki co jadę na piwo i kiełbaski :P
Ja jadę zmarnotrawić termin ;)
Ludzie!!!
Proszę o info o pracach , bo muszę kupić nagrody !
Na razie tylko dwie prace na digi-compo 65XE, więc nie wiadomo, czy konkurs na 100% się odbędzie.
Mieli jeszcze przysyłać. Co poniektóre bydlaki.
(...) bo muszę kupić nagrody !
Ryśku, a nie można zostać, jak to dotychczas było, przy żywej gotówce? Moim skromnym zdaniem taka nagroda jest najlepsza. Zawsze widziałem radość w oczach osób odbierających kasę po wygranych compotach w Głuchołazach ;). W przeciwieństwie do innych party tu było można zarobić... na wyjazd do Głuchołaz.
Wszystko przeciw mnie i przyjazdowi, ale nadal walczę, tydzień temu komputer w samochodzie mi zastrajkował, pogoda się popsuła, a dzisiaj dowiedziałem się że kończę prasę na początku sierpnia i będę...nevermind. I tak przyjadę (mam nadzieję)
Będziesz, albo nie będziesz, nie ma co panikować :) Wlasnie teraz to idealny moment żeby pojechać na party :)
Ktos jedzie z lublina lub okolic ?
Uprasza się też wszystkich kierowców o nie planowanie siermiężnej w skutkach zabawy w sobotnio-niedzielny wieczór ;)
alo. bede jechal z warszawy popoludniowa pora, moze byc nie za pozna popoludniowa, rzedu 15:00.
trzy miejsca mam potencjalnie do zagospodarowania.
w ćwartek. ;)
krap a na listę się zapisałeś ? :)
zapisalbym sie, ale w tym roku jest ona na tyle tajna, ze nie umiem jej znalezc.
serio. szukalem jakies strony zlotu, ale nie umiem, slaby jestem z tych komputerow.
http://atariarea.krap.pl/party15/
Chyba zle sformulowalem pytanie. Jeszcze raz :
Czy ktos chce sie ze mna zabrac z lublina do glucholaz ?? W piatek po 13 i powrot w niedziele
potwierdziłem pobyt "pod bukiem" :))) juz licze godziny :))
thePink W Zlatych Horach jest muzeum kopania złota. Mogę załatwić aby było otwarte w sobotę.A po tym w góry!
Jest już jakiś konkretny plan co do ewentualnych, zorganizowanych atrakcji/wycieczek? :)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 58 zapytań